3. 3. M. i. e. t. n. l. ,. ä. m. s. h. p. o. a. j. r. v. u. k. J. R. d. K. y. T. O. ö. /. D. (. ". ). P. 6. 4. 2. 1. S. L. 0. -. E. V. I. z. H. g. W. G. <. u l. k p. d l
Kyseessä on siis maidoton, gluteeniton ja halutessaan myös täysin sokeriton resepti. Leipomisvaiheessa en siis todellakaan suunnitellut saatika katsonut mitään reseptejä, vaan sovelsin oman mieltymykseni mukaan ja lopputulos olikin yllättävän herkullinen ja siksi haluan jakaa tämän makeanhimon taltuttajan myös teidän kanssanne
Kaikki tietävät sen tunteen, kun mahdoton ja ylitsepääsemätön herkkuhimo iskee ja mikään ei pysäytä. Tällä kertaa puhun leivoksesta, jonka nimi on brookie
3. 3. 3. 3. 3. 3. M. e. i. l. ä. t. y. k. n. m. s. a. v. u. o. h. j. p. r. T. ,. -. P. ). 1. 2. d. J. Ä. Y. E. . L. O. H. I. A. R. S. K. 5. g. /. (. 0. 4. V. ö. f. N. ♥. l. d l. t l. g )
3. V. o. i. h. a. n. v. k. J. u. d. s. e. l. ,. m. t. r. p. ä. y. ). M. j. S. A. K. T. ö. P. 1. 2. 0. g. /. L. (. 6. c. 7. 5. -. 4. I. ♥. H. l. d l. t l
Jos edellisellä kerralla kerroimme, kuinka keittiöinspiraatio on viime aikoina ollut aavistuksen hukassa, niin Yotam Ottolenghille kiitos sen palauttamisesta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.