Turku lautasella 3 -resepti: kyssäkaali on Nooan kasvisannoksen tähti
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 annos pikkelöityä kyssäkaalia
  • 1 annos tillimajoneesia
  • 200 g piimäjuustoa (Kolatun)
  • 1 sitruunan kuori
  • 1 Granny Smith -omena viipaloituna
  • 1 annos kyssäkaali-omenalientä
  • tilliä
  •  
  • Pikkelöintiliemi
  • 1 dl väkiviinaetikka
  • 2 dl sokeria
  • 3 dl vettä
  • Kyssäkaali-omenaliemi
  • 1 kyssäkaali
  • 2 Granny smith -omenaa
  • 1 rasia suolaheinää
  • ½ dl vaalea balsamicoa
  • suolaa ja sokeria
  • tilliöljyä
  • 1 puntti tilliä
  • 2 dl öljyä
  • 2 keltuaista 1 sitruunan mehu

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.