Monen mielestä turskassa on hyvin vahva maku ja sitä täytyy liottaa pitkään jotta maku mietonee. Turska on hieno mieto vaalea kala ja maku ei ole ollenkaan liian vahva
Lisää kalaa, katkarapujaja paprikasuikaleita. Päällimmäiseksi nokare voita, suolaa ja pippuria. Sulje foliopala paketiksi ja aseta grillille, uuniin tai kiehuvien perunoiden päälle
Oletko ajatellut, että meille suomalaisille NIIN rakas peruna on kausituote. Tai, siis, vaikka pottuja syödäänkin ympäri vuoden, kausi määrittelee kokkaustavan
Muhennettua lehtikaalia ja kylmäsavulohta alkupalaksi. Joten sävelsin tämän makumuiston pohjalta. Ja sipulia lisäsin, sillä sipulille allerginen ystäväni oli sen jättänyt pois
A. n. a. H. i. l. d. e. o. u. t. k. r. p. j. S. ä. y. m. v. s. h. ö. T. b. c. -. ,. M. U. E. N. V. I. R. Ä. P. 1. 9. 0. /. 2. g. (. 6. ). 3. 8. _. 5. L. K. _ l. k g. d l
M. A. R. I. N. O. T. U. K. S. E. 1. -. 2. k. a. r. i. t. s. n. y. l. j. v. ä. ö. b. m. c. o. p. u. h. e. 0. ,. 5. d. L. f. H. V. Ä. g. J. P. Y. 3. t l. d l
Pyhäaamuna tähän voisi lisätä ripauksen muskottipähkinää ja koristeeksi ruohosipulia. vehnäjauhoja. Voi javehnäjauhota käristetään, kerma tahi maito lisätään
T. y. ö. r. e. i. s. u. n. t. a. p. v. k. o. I. l. b. h. ,. j. m. ä. V. O. B. g. K. f. M. d. R. ´. S. c. L. . E. A. P. -. H. ü. ğ. U. N. (. ). 1. 5. 4. 2. 6. 0. 3. Ö. 7. k g. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.