Maku-lehden toiseksi tuorein numero (6/2015) oli Italialle omistettu ja upea olikin. kohotin taikinaa reilu 10 tuntia 12 sijaan ja pidin taikinaa koko kohotuksen ajan huoneenlämmössä jääkaapin sijaan. Sokerin jätin taikinasta kokonaan pois ja vaivasin taikinaa kauemmin (10-15 min. 1 tl suolaa. 2,5 dl hienoja vehnäjauhoja. 1 rkl ekstraneitsytoliiviöljyä. 10 minuuttia. Laita taikina takaisin kulhoon, peitä leivinliinalla ja kohota 10-12 tuntia. Jaa taikina kahtia (tämänkokoisesta taikinasta saat 2 isoa pyöreää pizzaa) ja leivo toisesta ohut pohja leivinpaperilla mielellään ilman kaulinta, pelkkiä käsiä käyttäen. Levitä pohjan päälle tomaattikastiketta niin, että sitä on joka puolella on 2 cm. 1 tl suolaa. 2,5 dl hienoja vehnäjauhoja. 1 rkl ekstraneitsytoliiviöljyä
1. 15 dl Vettä (kylmää). 1 rkl Suola. 5-10min. Taikina saa olla jääkaapissa 1-2vrk. 1 tunti ennen pitsan varsinaista paistoa. ja leikkaa se 8 osaan. 2. 1 kpl Sipuli. 1 rkl Tomaattipyre tai ketsuppi. 1 rkl Sokeri. 1 tl Suola. 1 tl Mustapippuri (jauhettu). 1 tl Oregano (jos on kuivattua). 1 tl Basilika (jos on kuivattua). 1 tl Chili (jauhettu). Hinnaltaan pitsakivet ovat 10 eurosta ylöspäin. on hyvä saada 250-300c asteen lämpötila. riippuen 5-15 min. kebab, salami, katkarapu, oliivi 1. 15 dl Vettä (kylmää). 1 rkl Suola. 1 kpl Sipuli. 1 rkl Tomaattipyre tai ketsuppi. 1 rkl Sokeri. 1 tl Suola. 1 tl Mustapippuri (jauhettu). 1 tl Oregano (jos on kuivattua). 1 tl Basilika (jos on kuivattua). 1 tl Chili (jauhettu)
2 tl kuivahiivaa. 1 tl suolaa. 1 tl psylliumia. 1. 2. anna kohota 30min ja laita samalla uuni päälle 250'c ja pelkkä pelti uuniin lämpiään. paista 250'c n. 10min tai kunnes kypsää. 2 tl kuivahiivaa. 1 tl suolaa. 1 tl psylliumia
2,5 dl vettä. 2,5-3dl jauhoja (tattari,guinoa,manteli. Laitan psylliumkuidun lämpimään veteen 10-15 min. 2,5 dl vettä. 2,5-3dl jauhoja (tattari,guinoa,manteli
1. 1. 1. 1. 2. 1. 2. 2. 2. 1. 1. 1. 1. 2. 2. 2. 2. 1. 1. 1. 1. I. t. a. l. i. s. e. r. p. ä. u. z. ,. S. g. n. o. v. P. H. j. k. m. T. h. d. y. M. K. ö. O. b. 9. 8. 3. –. R. J. -. c. 5. F. G. f. /. (. ). 7. ¼. 0. ½. A. V. L. N. E. 4. d l
1,5 rkl oliiviöljyä. 150 g eli pussi emmentaljuustoraastetta. 1 muna. Esipaista pohjaa 225-asteisessa uunissa alatasolla 10 minuuttia. 1 prk eli noin 3,5 dl RAOsin tomaattibasilikakastiketta. noin 100 g Bille-naudanlihasalamia pieninä kuutioina. 150 g eli pussi mozzarellaraastetta. Paista noin 15 minuuttia, ja sitten pizza on valmis. Ruokaraatini yksi jäsen on saanut koulun kaaliruuista sellaisen kammon, ettei tämä ruoka päässyt hänen Top 10 -listalleen, mutta meille muille tämä maistui. 1,5 rkl oliiviöljyä. 150 g eli pussi emmentaljuustoraastetta. 1 muna. 1 prk eli noin 3,5 dl RAOsin tomaattibasilikakastiketta. 100 g Bille-naudanlihasalamia pieninä kuutioina. 150 g eli pussi mozzarellaraastetta
1. 2. 1. 1. 2. 2. 1. 1. 2. 1. 2. 2. T. u. l. i. t. a. s. v. k. o. e. r. m. ä. h. p. L. j. ,. R. c. G. D. n. y. g. d. E. K. N. -. ö. (. ). A. S. 6. /. 3. f. b. U. J. V. P. 0. 4. 5. I. M. O. d l. t l
2. 2. 2. 1. 2. 2. 2. 1. 1. 2. 2. 2. 2. T. i. e. s. k. u. n. a. o. l. h. v. t. ä. p. z. j. ,. r. c. –. d. J. y. m. M. ö. P. A. b. N. C. -. I. (. 3. 4. ). 5. g. /. L. S. K. 0. R. 8. V. H. D. E. q. ó. ú. f. B. u l. d l. t l
1prk kermaviiliä/maitorahkaa. 1 kananmuna. 1dl mantelijauhoja. 1rkl). 10-15min niin, että se saa hieman väriä ja kiinteytyy. 12-15 minuuttia. Paista 220C. 1prk kermaviiliä. 1 kananmuna. 1dl mantelijauhoja
Osalle riittää pienempi määrä täytteitä ja osaa haluaa hieman enemmän. Lämmitä uuni 250 asteeseen. Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Meille riittää pellilliseen yksi pussi (200 g) juustoa, yksi purkki ananaspaloja ja kinkkua meni varmaan noin 100 g. 200 g. 100 g
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.