Tuunaa riisipuuro kookosmaidolla ja herkuttele piparkakkuvohveleilla joulunpyhien brunssipöydässä
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 dl puuroriisiä
  • 2 dl vettä
  • 400 ml kookosmaitoa
  • 4 dl soijamaitoa
  • 1 vaniljatanko ½ tl suolaa
  • 1 granaattiomena
  • kookossokeria
  • kanelia
  • 4 dl kaurahiutaleita
  • 4 dl ruishiutaleita
  • 1 dl kurpitsansiemeniä
  • 1 dl saksanpähkinöitä murskattuna
  • 1 dl manteleita murskattuna
  • 1 dl kookoshiutaleita
  • 1 dl juoksevaa hunajaa
  • ½ dl rypsiöljyä
  • 1 ½ tl kanelia
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 dl hienoksi pilkottuja taateleita
  • 1 dl kuivattuja karpaloita
  • 100 g rouhittua valkosuklaata
  • 10 g voita
  • 100 g babypinaattia
  • 100 g kinkkua
  • 50 g pehmeää vuohenjuustoa
  • ½ dl kermaa
  • 4 isoa kananmunaa
  • mustapippuria
  • 3 munaa 4 dl maitoa
  • 1 dl kivennäisvettä
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ½ tl suolaa
  • 2 rkl sokeria
  • ½ tl jauhettua inkivääriä
  • ½ tl kanelia
  • ¼ tl neilikkaa
  • 50 g voita sulatettuna

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.