Jouluksi piti tietenkin tehdä kotikaljaa perheelle. Aivan turhaan moni pelkää oikeiden maltaiden käyttöä kaljanteossa - kotikaljan teko maltaista ei ole yhtään sen suuritöisempää kuin uutteistakaan
J. o. u. l. p. ä. i. v. n. t. e. h. a. k. s. ,. d. j. m. R. O. r. (. -. y. ). g. I. K. L. ö. P. N. E. b. T. 4. –. 6. 1. 5. 2. &. 0. −. V. A. C. f. 8. M. 7. S. H. k g. d l
Viikonloppu lähestyy ja jos aurinko paistaa aikaa viettäisi mieluummin ulkona kuin keittiössä. Pitkään uunissa kypsytettävä liha on helppoa valmistaa, se kypsyy omia aikojaan uunissa ja se on taivaallisen hyvää
P. a. i. s. t. e. u. r. ä. m. l. n. k. v. o. K. y. ö. p. h. ,. d. g. H. j. N. f. c. M. J. -. (. b. ). E. S. L. O. R. w. V. C. '. z. A. W. T. ". F. 0. 5. 1. 3. 2. D. Ö. I. t l. c m
Voi ja sokeri ovat uunissa karamellisoituneet lähes toffeemaiseksi tahnaksi, joka yhdistyy raikkaan täyteläiseen vaniljakastikkeeseen, ehkä seassa ui vielä ihanasti pullahtanut rusina - täydellistä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.