Inhoan kakkumaistakoostumusta, sellaista joka murenee ja on jopa hiukankuivakka. Menin ja tilasin kestohedelmäpusseja, tein itse body butteriakuivalle iholle ja päätin että panostan enemmän second handshoppailuun
Seuraavana päivänä. Whisk eggs and sugar lightly with hand held mixer. Tämä mutakakku on aivan ihanaa. Anna seoksen jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja levitä kakun päälle tai pistä jääkaappiin, jotta seoksesta tulee kiinteämpää ja siitä saa pursotettua raitoja kakun päälle
I made my curry with hokkaido squash and carrots butyou can use any vegetables you have on hand. Japanilainen curry, kare, poikkeaa sekä maultaan että rakenteeltaan intialaisista curryista ja thai-curryista
Put some flour on yourhand, take an egg size ball of mash in your palm, roll it to a ball shape, lay it on oven tray covered with baking paper ja shape a flat bread
Add the coconut milk and a handfull of fresh, chopped coriander. Juurikun eilen pauhasin siitä, että saan tehdä kasvisruokaa vain silloin, kun Samppa on poissa, osottautui väite täysin vääräksi
Raikas kurkkutzatzikimuistuttikuumista kesäpäivistä. Talvigrillausta väsymystä helpottamaan pimeisiin iltoihin ja Helsingin talveen, joka ei tarjoa parasta lumista itseään
Maisteltiin ja ihmeteltiin tarjontaa vegaanijäätelöistä Silmusalaatteihin ja luomikvinoastatuorepuristettuihinmehuihinuseammantunnin ajan sekä tietysti höpötettiin ja naurettiin kaikkia juttuja maan ja taivaan väliltä niin, että ajantaju meinasi unohtua
Kaikki alkoi kahdesta naapurista, jotka tapasivat ja laittoivat ruokaa. Anders tosin oli se, joka keksi ruualle vetävän nimen – Flygande Jakob eli Lentävä Jaakko
Puree the soup with a hand blender, add water if necessary,. pippuria. Palsternakka-omenakeiton pehmeä maku on herkullinen, mutta sellaisenaan keitto on vaalaudessaan melko vaatimattoman näköinen
Vuosia sitten minulla oli intialainen asiakas, jonka kanssa kävimme muutaman kerran syömässä nepalilaisissa ravintoloissa, suuri osa Helsingin "intialaisista" ravintoloista on itse asiassa nepalilaisia
Murskaa keksit hienoksi muruksi. But on the other hand, if I add one more gelatin leaf, I'm afraid the glaze will become rubbery, so I'll just let the recipe be as it is
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.