Minulla on ollut paketti udonia kaapissa pitkään ja päätin vihdoin tehdä siitä jotain. Nuudelit eivät myöskään olleet sellaisia paksuja udon-nuudeleita mihin olen Japanissa tottunut
Udon on japanilainen paksu vehnänuudelityyppi (tosin samankaltaista nuudelia syödään myös muualla Aasiassa) ja tsukimi udon tarkoittaa kirjaimellisesti kuun katselu udonia
Korianteri - Aasialaista ruokaa suomalaisessa keittiössä
Kana-nuudelikeitto. Tämän keiton inspiraatio on Middagin viikko 5. n (2014) ohjeessa. Lisäilin sekaan kuitenkin mausteita ja tein keitosta oman näköiseni
Maukas kana-nuudelikeitto. Bongasin jokin aika sitten todella herkulliselta vaikuttavan kanakeitto-ohjeen ihanan Mariannen STAY FRESH -blogista ja ajattelin jakaa siitä oman versioni teille
Kana-nuudelikeitto Määrä. Japanilainen nuudelikeitto tehdään misokeittopohjaan. Keiton proteiinilisä on erittäin hyvänmakuinen, suomalainen kylmäsavustettu jalotofu
Udon. Udon on paksua vehnänuudelia, jota tarjotaan erilaisten keittoruokien kanssa ja jonka historia jountaa juurensa joidenkin tutkijoiden mukaan keskiajalle asti
Korianteri - Aasialaista ruokaa suomalaisessa keittiössä
Jouluna tein gluteenitonta näkkileipää pohjaksi kaikille niille ihanille lisukkeille, joilla Jouluna rakastan herkutella – juustoille, kylmäsavulohelle ja porolle…mmm
100 g Udon nuudeleita). 100 g Udon nuudeleita). Tämä on uusi lempiruokamme. Japanilaisen kokkikurssin aikana keksin, että Trangia hoitaa mainiosti Naben eli tuollaisen keittoastian tehtävän
Tällä kertaa vuorossa oli udon keitto. Udonkeitto 2. 150-200 g udon-nuudeleita. 150-200 g udon-nuudeleita. Tokyokanin käynnin jälkeen olen ihastunut taas pitkästä aikaa nuudelikeittoihin
Tuhdimmaksi ateria saatiin udon nuudeleilla. Tällaista peruskasvislientä olen tehnyt ennenkin monet kerrat erilaisilla nuudeleille, mutta udon-nuudelit taitavat olla yksi herkullisimmista vaihtoehdoista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.