* * *. For English please see here. Olipa kerran etäpäivä. Sitä etäpäivää vietti ihminen, jolla ei välttämättä ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa
T. y. t. ä. r. e. n. i. o. l. p. s. a. h. P. k. j. m. u. E. L. v. S. M. ö. I. ,. -. ). d. K. (. V. H. D. Y. ". J. R. w. '. B. 6. 1. 5. 0. g. c. 2. 3. A. t l. d l. r l
Tähtäimessä…. Jotta viime aikoina useasti mainitsemani ruokaa rippeistä -teema saisi tässäkin postauksessa paikkansa, aloitan sen kertomalla, että nyt esiteltävät kolme ruokalajia saivat kaikki lopullisen muotonsa yhden ricottapurkin takia – tai sen ansiosta
Pastaa lounaalla ja pasta nimi oli carbonara. Carbonara on yksinkertainen ja herkullinen ruokalaji. Pakko todeta taas kerran yksinkertaisten asioiden olevan niitä parhaimpia
Ne,. joille Mama Gastron blogi on tuttu, ovat huomanneet, että meidän perheessä ei. onneksi ole muita ruokarajoitteita kuin henkisiä, ja yritämme yleensä kotona tasapainoilla
Olen viimeisien kuukausien aikana hehkuttanut suklaakakun toisensa perään maailman parhaana. Nyt täytyy myöntää että superlatiivit alkaa loppumaan kesken tätä vauhtia
Pizzaa hieman erilaisella lähestymistavalla vihreällä pohjalla. Resepti on vegaaninen ja gluteeniton. Vihreä pohja syntyy basilikan, pinaatin ja tofun yhdistelmästä ja koska se on itsessään niin maukas, ei täytteillä kannata liiaksi mässäillä, siksi siis muutama tuore laadukas täyte toimii parhaiten
Pakko jakaa yksi viime viikkoinen juttu teidän kanssanne, vaikkei se ruokaan liitykään. Meillä on suunnitelmissa jatkaa remppatouhuja ja laittaa tuvan käyttövesiputket uusiksi
A niinkuin aikani kuluksi kuuluu yhtenä tammikuun teemakirjaimen postauksena. Kuten olette huomanneet, tuossa oikeassa reunassa blogissani on linkki Inspiration haastaa
Grillattua kassleria limemarinadissa ja limevoilla. Paahtaja. grillaus. kassler. Kommentoi juttua. Vihdoinkin, kun pahimmat pessimistit uskoivat Suomen kesän olleen ohi ilman että se alkoikaan, alkoi se kuitenkin
. Nyt. kun Mama Gastro – blogi on täyttänyt kokonaisen kuukauden, uskallan osallistua. minun ensimmäiseen ruokahaasteeseen, jonka aiheena lokakuussa on lohturuoka
Suloiset suklaamuffinssit. Julkaistu. Minusta tuntuu että taidatte kuvitella että huijasin teitä aiemmin kun sanoin ettei minusta ole oikein leipuriksi tai kun olen sanonut etten leivo kovin mielelläni
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.