Entinen, ruskean ja vaaleanpunaisen sävyinen ulkoasu oli peräisin blogin perustamisen ajoilta. Jossain vaiheessa kuitenkin havahduin siihen, että blogin ulkonäkö ei enää vastannut sen sisältöä
Menneellä viikolla viihdyin kasvisruokameiningeissä ja mieli teki jotain muuta kuin kasvissosekeittoa, salaattia tai uunijuureksia - meikäläisen vakiopöperöitä
Kakku liittyy myös kiinteästi blogin tulevaisuuteen sillä Suomalainen Ruokaloki sellaisenaan kuin se nyt on ei tule enää jatkamaan, koska huhtikuusta alkaen vakituinen osoitteeni sijaitsee Berliinissä
Kun kakku on hyytynyt, tee kuorrute eli sveitsiläinen marenki rikkomalla valkuaiset metallikulhoon. Uuden vuoden päivänä meillä herkuteltiin ihanasta makean kirpeästä kakusta
Alkuperäisessä reseptissä ei esimerkiksi ollut ollenkaan liivatetta. Lyhykäisyydessään kakku syntyy kaurakeksipohjasta ja Omar-tuorejuustotäytteestä (johon ihan varmuuden vuoksi lisäsin n
Karkkiyllätyksellä täytetty, syötävä pinjata sopii hyvin myös suomalaiseen uuden vuoden juhlaan. Paperiset, karkeilla täytetyt pinjatat ovat meksikolaisten juhlien ohjelmanumero
Uuden vuoden juhliin halusin tehdä hyydykekakun, mielellään jollain uudella reseptillä. Kevään Me-lehdestä (5/2014) löysin hyvän ohjeen nimellä Kirpeän hedelmäinen moussekakku
Ensinnäkin pahoittelen syvästi näin pitkään jatkunutta hiljaisuutta blogirintamalla. Tämä johtuu vain siitä, mihin niin moni muukin blogi aikaa myöten törmää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.