RUOKAISA ja raikas salaatti tuo vaihtelua juhlapöytäänkin. Sen valmistaminen on helppoa ja se vain paranee yön yli vetäytyessään kylmässä eli voit hyvin tehdä sen valmiiksi jo edellisenä iltana
Juhannuksena on aikaa rentoutua ja niinpä ruoanlaittokin saa nyt kestää. Katso miten Turun Grillikunkut tekevät todellista slowfoodia grillin armoitetulla sisarella eli Weberin Smokey Mountain savustimella
Yksinkertaisilla muutoksilla syntyi taas aivan uudenlainen ruoka. Pari päivää sitten päätin kokeilla jauheliha-pekonilaatikon tekemistä aiemmin julkaistulla lohilaatikon reseptillä
Juhannus 2014Mökiltä palasi onnellinen tyttö (+kesän hittiresepti)Hevosen ulkofilee kermaisella pippurikastikkeella ja lanttulohkoillaJuhannuksen herkut
On juhannus. O-ou. Ihanaa. Oletko just kohta kiiruhtamassa ulos ovesta. Onko auto jo puoliksi pakattu. Vai saitko kenties ex-tempore vieraita tai kutsun kyläilemään
Itse asiassa leivoin tortut ennen keksejä, mutta halusin saada keksiohjeen mahdollisimman nopeasti julkaistua, koska se oli mielestäni niin hyvä ja uudenlainen idea
Koska juhannus ja Paleokeittiön juhannusmenuu tulee ihan justiinsa. Oiskos taas salaattiaika. Itse asiassa mun mielestä koko kesä on ihan loistavaa salaattiaikaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.