UUNIKYLJYKSET, YRTTIPERUNAT, PALSTERNAKKAA, PÄÄRYNÖITÄ JA MINTTUINEN LEIPÄKASTIKE (Jamie Oliverin ohjeella)
Puolialaston kokki
Puolialaston kokki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 annosta:
  • 8 porsaankyljystä tai 4 parikyljystä
  • (* Pyydä lihatiskillä, että parikyljykset leikataan kirjan tavoin auki ja että niistä otetaan toinen luu ja liiat rasvat pois - tai osta jokaiselle ruokailijalle kaksi tavallista kyljystä!)
  • rosmariini-valkosipuli-sitruunamarinadi
  • 3 palsternakkaa (pese ja kuori)
  • 3 päärynää 700g perunoita (pese ja kuori)
  • suolaa ja mustapippuria
  • minttuista leipäkastiketta
  • rosmariini-valkosipuli-sitruunamarinadi
  • 2 kunnon kourallista tuoreita rosmariininlehtiä hienonnettuna
  • 6 valkosipulinkynttä (kuori ja hienonna)
  • 10 lorausta oliiviöljyä
  • 3 sitruunaa (raasta tai hienonna kuori, puolita sitruunat ja purista niistä mehu)
  • vastarouhittua mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.