Nyt tein sunnuntairuuaksi vieraille lohen, jonka maustoin smetanallaja sitruunalla, hautasin purjon alle ja koristelin tilillä… aivan siis perinteinen perusohje
Sitäpä oli tehtävä, mutta kaksinkertaisena ja pienin muutoksin. Joka tapauksessa tämä ruoka on todellakin niin maukasta ja hyvää, että maistuu kaikille mukisematta
Bataattiranskalaisethan nyt on jo vanha juttu ja jokaisessa blogissa julkaistu eikö niin. Kun detoxasin tein ranskalaiset täysin ilman suolaa ja huomasin niiden olevan todella hyviä, joten en edelleenkään käytä niissä ollenkaan suolaa
Ripottele fileen nahattomalle puolelle suola ja sitruunapippuri ja levitä sinappi. Ota sitten vuoka uunista ja irrota nahka vetämällä se pyrstöstä lähtien
Savustuspönttökin löytyy, mutta olin laiska enkä jaksanut vaivautua sen suhteen (vaikka isä onkin yleensä se joka hoitaa savustamisen), joten tein uunissa
Sain kokeiltavaksi Hunajainen SAM -perheyritykseltä kahta. erilaista hunajaa. perheyritys, joka tekee työtään rakkaudesta hunajaanja heillä on suuri halu
Kuten olen ennenkin suitsuttanut, uunilohi on mitä näppärin ja helpoin (arki)ruoka ja viime vuosina olen kehitellyt siitä jos jonkinlaisia variaatioita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.