Kuori ja paloittele porkkanatja sipuli. Viime viikolla tuli tehtyä isännälle jauhelihakeittoaja koska en jaksanut vääntää yhtä perunallista ja yhtä perunatonta keittoa, niin tekaisin itselleni porkkanakeiton
F. e. t. a. j. u. s. o. p. /. c. h. V. i. k. n. l. m. r. E. ä. d. b. g. N. y. ö. L. ,. v. H. (. ). T. M. P. -. K. J. f. 4. 1. 0. 3. 2. 6. 5. x. A. S. Ö. U. O. I. w. '. B. C. z. R. q. W. Y
Maustetut ja paistetut porkkanat ovat loistava lisuke, mutta maistuvat myös sellaisinaan. Löysin kuitenkin arkistosta reseptin, joka sopii täydellisesti ajankohtaan
Uusilukija on taas saapunut joukkoomme kiitos Jenni on ihanaa huomata että blogia luetaan. Kaada tarjoilu astiaan ja ripottele rakuunaa vielä pinnalle ja jos haluat voit vielä laittaa voi nokareen porkkanoiden päälle
Halkaise kesäkurpitsat, koverra sisus lusikalla pois ja hienonna se. Hienonna sipulit ja tomaatit. Kuumenna öljy pannussa ja lisää kesäkurpitsan sisus sekä sipulit pannuun kuullottumaan
V. a. l. m. i. s. t. u. k. 3. 0. -. 6. n. 4. o. 1. p. (. g. ). N. d. j. h. e. ½. K. r. ä. S. R. T. y. ,. ö. Y. 2. 5. P. v. c. M. x. /. L. J. U. A. O. p k. t l. p s. g )
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.