Siis nytkin kasviksia on paahdettu ja syöty kolmena päivänä peräkkäin, ja tänään peräti tuplasatsi. Tällä hetkellä meillä on suuressa suosiossa uunissapaahdetut kasvikset
Edellinen reissuni (Tukholman risteilyä lukuunottamatta) oli Kyprokselle yli vuosi sitten ja tällä viikolla mieleeni palasi yllättäen yksi matkan ravintolakokemuksista
Tarjoile bataatit lämpimänä tahinin ja itujen kanssa Paahdetutbataatit hummuksella. Hummukseen saa hieman vaihtelua lisäämällä sekaan aurinkokuivattujatomaatteja
N. ä. k. ö. j. n. m. o. l. e. i. a. h. s. t. u. v. p. K. -. E. r. ,. S. y. O. d. ’. P. (. ). I. b. c. T. …. 2. 5. 0. g. L. f. V. A. 1. U. 7. w. F. R. d l
Seuraavaksi tee paahdetut parsat. Keväisin kun lehdet ja blogit alkavat kukoistaa parsareseptejä ajattelen aina, että miksi joku haluaa syödä jotain noin rumaa
N. a. p. u. r. i. n. o. v. t. m. e. l. s. y. ä. -. k. J. ,. h. j. O. G. g. ö. d. R. (. ). L. *. U. I. S. A. P. H. D. E. T. M. K. 2. 0. 5. &. b. Y. V. F. c. B
ruukkuyriti ja pinaattipussit sujautetaan vatsan kohdalle ja kurkut hihoihin. Epäilyttävältä näyttävä toimintani on herättänyt hilpeyttä kassajonossa, mutta mitäpä sitä ei tekisi saadakseen syödä hentoista korianteria, kirveliä ja basilikaa myös paukkupakkasilla
En ole varma kaipaavatko porkkanat tässä vaiheessa sesonkia muuta maustamista kuin suolan ja oliiviöljyn, mutta napatkaa makumaailma vaikka korvan taakse muistiin talvea varten
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.