Olen aikanaan repäissyt tämän Sikke Sumarin ohjeen talteen Gloria-lehdestä. 800g porsaan sisäfileetä. 1-2 rkl sitruunamehua. Kaada lihan päälle uunivuokaan ja paista uunissa 175 asteessa noin puoli tuntia, riippuen kuinka kypsäksi haluat. Paista uunissa 175 asteessa noin 45 minuuttia. 800g porsaan sisäfileetä
Asuin Englannissa kun Jamie Oliverin ensimmäinen tv-ohjelma tuli The Naked Chef. Olen tehnyt muutaman kerran Suomessa kanaa uunissa ja se on joka kerta todella hyvää
-. -. -. -. V. ä. l. i. o. n. h. e. a. u. m. t. s. v. r. K. j. ,. k. M. p. y. J. d. ö. S. N. I. ). P. f. (. 6. 7. 0. g. 1. ½. A. F. c. L. 5. 2. 3. E. ". t l
Jos saisit valita yhden ruoka-aineen mukaasi autiolle saarelle mikä se olisi. Mangosose sopii mielestäni lähes kaikkeen, toki se on ihanaa sellaisenaan, mutta puuron päällä, rahkan seassa, jogurteissa
Ruoka-annosten kuvaamisesta näkyi keskustelua blogeissa. Suomalaista kirjolohta uunissapaistettuna. Kypsennetään uunin 200-asteessa noin 30 minuuttia. 200-asteessa noin
Munakoison paahtuessa uunissa valmistele muut ainekset. Porsaan filee olisi tosiaan voinut olla marinadissa hieman pidempäänkin, mutta lyhyessä ajassakin se oli ehtinyt saada mukavasti makua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.