Etsin tänään taas vähän uusia tapoja Burgundinpadan lisäkkeeksi ja bongasin appelsiinajahunajaa blogissa Eyal Shanin reseptin mukaan valmistettua kukkakaalia
Ajatus raparperipiirakasta oli kuitenkin totaalisen ylitsepääsemätön ja kun lopulta muistin viime kesänä pakkaseen säilömäni raparperinpalat, saattoi tuo ajatus siirtyä myös toteutukseen
Proteiinijauhon lisääminen toimii, mutta koska nykyään Alprolta on tullut uusi ja ihana Go On ''rahka'' markkinoille, puuron voi tehdä myös suoraan siihen
No nyt on sitten meikäläinenkin vihdoinkin ajautunut nyhtöpossuja valmistamaan. Kesän aikana tuli tehtyä parikin kertaa, toisella kertaa piti saada helpolla sapuskaa isolle joukolle ja toisella kertaa äitini oli vierailulla
ihan kelpo tuote. Lopuksi muistuttaisin vielä meneillään olevasta arvonnasta, jossa palkintona laatikollinen (9kpl) Bonredin punaista palmuöljyä sekä Tuoriniemi Dream Oy
Hillo ei ollut itsekään liian makea raparperin tuodessa hapokkuutta. Tosin ehkä tuo pehmoisempi koostumus on näin laseista tarjoiltuna parempi ja ajattelin itsekin tehdä tällaisen seuraavaksi pienemmällä liivatemäärällä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.