Uutta perunaa ja mustekalaa
Andalusian auringossa
Andalusian auringossa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3/4 isosta persiljapuskasta (hienonnettuna 5 reilua rkl lehtiä)
  • 3/4 sitruunan kuori
  • 1 tl valkoviinietikkaa (tai sitruunamehua)
  • 1 valkosipulinkynsi 1/2 - 1 tl suolaa (maun mukaan)
  • 1 dl öljyä
  • 1 kg marinoituja mustekaloja (ohje täällä)
  • 750 kg uutta perunaa
  • 1/2 punasipuli 200 gr favapapuja (keitettynä ja kuorittuna)
  • 15 aurinkokuivattua tai uunikuivattua tomaatteja (ohje täällä!)
  • 15 oliivia puoli rasiallista rucolanlehtiä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.