Tein taas pitkästä aikaa lempileipääni focacciaa. Reseptin focacciaan otin tällä kertaa Liemessä -blogista, sillä puskaradiossa kehuttiin kyseistä ohjetta parhaaksi
Focaccia maistuu oliiviöljylle, rosmariinille ja punasipulille. Oikeastaan focaccia on kuin pizza, voit käyttää siihen kaikkia saatavilla olevia mieleisiä aineksia fiiliksen mukaan
Lupasin uudeksivuodeksi leipoa jotakin makeaa syötäväksi kahvin kanssa. Oman haasteensa leipomiselle asetti mun viljattomuus ja talon emännän munaton ja maidoton ruokavalio
Leila Leipoo -ohjelmassa leivottiin vastikään Italialaista FOCACCIA- leipää ja halusinkin itse testata herkullista reseptiä ja palauttaa makoisan maun suuhuni
Olen mä kyllä tavallinen leipuri. Mun piti ostaa tänään kaupasta nimenomaa oliiviöljyä, mutta unohdin sen samantien kun huomasin, että öljyä on myynnissä myös maustettuna
muhkea focacciaTai leipä jonka päällä on sinihomejuustoa ja tomaattia. Normi focaccia mihin monesti suomalaisissa ohjeissa törmää on kamalaa mautonta valkosta huttua
Rakastan focacciaa, sen rapeaa kuorta ja pehmeää sisusta. Nämä focaccia muffinit tein tomaattikeiton kaveriksi, mutta kyllä nämä maistuvat ihan sellaisenaankin
Luulenpa, että kaikki tietävät mikäfocaccia on, mutta kerrataan nyt vielä Wikipedian sanoin. Halusin tehdä itse jotain leipää jota en ole ennen valmistanut, ja päätin kokeilla Focacciaa
Kuka on käynyt joskus Italiassa on väistämättä törmännyt ihanaan leipään, nimeltä Focaccia. Se on periaatteessa vaikean kuuloista valmistaa mutta kun seuraat focacciareseptiä niin kuitenkin todella helppoa
Niiden kaveriksi kun pyöräyttää herkullisen focaccian on tarjoilut jo aivan riittävät. Focaccia on hyvää sellaisenaankin, mutta vielä asteen parempaa se on kun tuoretta leipää dippaa modenalaiseen balsamietikkaan ja hyvään oliiviöljyyn
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.