Hampurilaisravintola Midhill on Hans Välimäen konsepti. Juustohampurilaisessakin on valinnan varaa - juustoksi voi valita Cheddaria, Roquefortia tai Gruyéreä (olenko muuten ihan pihalla, vai onko Midhillin menussa pieni kirjoitusvihree viimeksimainitun juuston kohdalla
Tämä ohje on alunperin Hans Välimäen ihanasta keittokirjasta “Mummola” (Otava). Mummin kaalilaatikko. Tuo on muuten aika ihana keittokirja – täynnä kaikkia kunnon suomalaisia perinteisiä herkkuja
Kyseinen ruoka on roikkunut jo vuosikausia kokeiltavien ruokalajien listallani, jonne se alkujaan taisi nousta Hans Välimäen viinikukkoreseptin innoittamana
Reseptini pohjana on Helsingin Sanomiessa julkaistu Teresa Välimäen puolukkamarinoitu paisti. Puolukkamarinoidussa paistissa on suomalaisen metsän makuja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.