Välimeren jauheliha-perunavuoka
Peggyn pieni punainen keittiö
Peggyn pieni punainen keittiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 6 annosta
  • 800 g naudan jauhelihaa
  • 2 isoa sipulia
  • 4 valkosipulinkynttä 2 tl suolaa
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 50 g tomaattipyrettä
  • 7 dl kasvislientä
  • 1 rkl pizzamaustetta
  • tuoretta basilikaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 rasia fetajuustoa aurinkokuivatut tomaatit
  • 250 g juustoraastetta
  • 1 1/2 kg kuorittuja jauhoisia perunoita

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.