Tuli sitten vihdoinkin kokeiltua vähähiilarisen ja jauhottoman pastan tekoa. Facebookin vinkistä löytyi resepti siihen Hieman tuunasin reseptiä ja lisäsin siihen ripauksen suolaa ja kaunis vihreä väri tulee Spirulina-jauheesta, joka ei kuitenkaan anna liikaa makua pastaan
Joulun ruokailoittelujen jälkeen teki mieli jotain kevyttä ja nopeasti valmistuvaa. Kotimaisesta purjosta ja perunoista syntyi ranskalaisen keittiön klassinen sosekeitto
Joko rosolli tökkii. Ei se mitään, punajuuresta saa aikaan paljon muutakin. Olen aivan hullaantunut kyseisestä juureksesta ja näin sesonkiaikaan sitä tulee käytettyä ihan laittomia määriä
Yksi niistä oli simppeli, mutta varsin maukas savulohipasta. Savulohipasta. Tarjoa savulohipasta heti. Viime päivinä en juuri ole koneen ääressä ehtinyt istumaan, sillä äitini oli meillä pitkästä aikaa kylässä
Näinä joulun ja uuden vuoden välipäivinä tuntuu siltä, että keho kaipaa kyllä kaikin puolin virkistystä - siihen ei siis pelkkä lenkki pakkasessa riitä vaan kroppa huutaa hoosiannaa myös sisältäpäin
Tämä on niin helppo, että tästä ei voi ruuanlaitto helpommaksi mennä. Jostain netin syövereistä olen tämänkin ohjeen joskus löytänyt ja muutamia kertoja on tullut tätä tehtyä
Kyllä on hyvää. Tämä vie kielen mennessään. Tähän pitäisi olla joku rajoitus, paljonko tätä saa syödä. Kommentit olivat suorastaan ylistäviä kautta linjan, kun keittiömestari Jesse Söderlund Jesse´s Dine -ravintolasta valmisti tätä jouluista jälkiruokaa TS Ruoka pop up -tapahtumassa Skanssin K-Citymarketissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.