Keittiö oli kauniisti sisustettu ja toi minulle mieleen tunnelmallisen Provencen tyylin. Kerroin viime viikon Pieni koira unelmatalossa -postauksessa, että pääsin kuvaamaan ja laittamaan ruokaa kauniiseen taloon
Nämä pinaattitortillat on kyllä ehkä yksi upeimman värisistä ruuista, joita olen tehnyt. Tuore pinaatti värjäsi tortillataikinan heleän vihreäksi ja väri säilyi niissä kohtuullisesti paistamisen jälkeenkin
valkosipuli, inkivääri, oregano, Provencen yrttitarha sekä tilli. Meillä on syöty taas sen verran taajaan lohta, että piti miettiä lohelle resepti, jota ei ole tullut vielä kokeiltua
Provencen yrttejä. Mausta sormisuolalla, mustapippurilla sekä Provencen yrteillä. Tällä hetkellä meillä on suuressa suosiossa uunissa paahdetut kasvikset
Kesän ykkösherkkuni on ehdottomasti mustikkapiirakka. Ja kesälomallahan herkuttelu on sallittua eikös. ) Koska pyrin välttämään vehnäjauhoja, päätin kokeilla gluteenitonta piirakkapohjaa
3 rkl Provencen yrttisekoitusta. 1. Poista paistin pinnalta sitkeä kalvo ja suurimmat rasvakertymät. Tee lihaan sinne tänne viiltoja ja avaa viillot isommiksi sormilla
1 tl provencen yrttisekoitusta. 1 tl provencen yrttisekoitusta. Teki mieli tehdä pikkunälkään jotain purtavaa ja mielessä siinteli pitsa, mutta pitsa muuttuikin piirakaksi kaappien sisältöä tutkiessani ja ollessani liian laiska lähteäkseni käymään kaupassa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.