Viime aikoina olen kirjoittanut kovasti. Paljon ja pitkästi, nopeasti ja lyhyesti. Tekstejä, tarpeita ja tarkoituksia on ollut monia erilaisia, eikä kaikki kirjoittamani ole ollut kovinkaan kummoista
Olen tehnyt tämän kakun nyt kaksi kertaa. Suklaisen hyvää. Ohjeen löysin Maku-lehdestä (3/2015). Puolitin ohjeen ja silti kakusta tulee aika mukavan kokoinen
Kun maistoin tätä omenapiirakkaa ensimmäisen kerran, riemastuin. Miten hyvää gluteeniton ja luontaisesti makeutettu vegaaninen omenapiirakka voikaan olla
Syksyn tullessa tekee mieli käpertyä peiton alle ja ihan vaan olla. Kesällä tulee viiletettyä ties missä, mut syksyllä kroppa ja mieli oikein huutaa lepoa ja rauhaa
Jos pullanhimo yllättää, ja on torstai-ilta, ja on väsynyt eikä jaksa lähteä ees kuoroon laulelemaan, voi leipaista nopean pikapullan, niin olo helpottuu heti, siis jo leipomisen aikana, puhumattakaan tuoretta pullaa maistellessa
Karitsan paahtopaisti on aivan tolkuttoman hyvää ja mureaa lihaa. Reilu nippu tuoretta timjamia, valkosipulia ja sitruunamehua ovat taivaallinen yhdistelmä karitsan paahtopaistien maustamiseen
Pääsiäinen on näin pakanallisesti ihana ruuan juhla. Kun ajattelen pääsiäistä, ajattelen heti hyvää ruokaa ja yhdessä perheen kanssa nautittavia menukokonaisuuksia
Pääsiäiset (ja lomat tältä erää) lusittu. Hyvin levänneenä on hyvä palata takaisin normaaliin arkeen. Teen pääsiäisen "seikkailuista" vielä erillisen postauksen
Blogiani pidempään lukeneet saattavat muistaa, että viime vappu ei mennyt meillä ihan putkeen. Lapsemme syntymäpäivä on nimittäin vappupäivä, ja olemme pitäneet hänen pirskeensä aina tuolloin
Tällä pastalla on parannettu sydänsuruja, juhlittu synnytyksestä väsynyttä äitiä, toivuttu flunssasta ja ennen kaikkea pelastettu moni kaaosmainen arkipäivä, sillä ainekset löytyvät lähikaupasta ja ruoka on valmista alle puolessa tunnissa
Tulipas siinä sitten ohimennen taas vanhennuttua yhdellä vuodella. Ja isäntä oli oikein vähän niinkuin huolissaan kun ei kakkua alkanut ollenkaan kuulumaan
Tältä pata näytti kun tulin kotiin, hyvä pala lihaa jo syöty. Kari Aihinen opasti joku päivä sitten, että kannattaa satsata raaka-aineeseen, silloin riittää kaksi maustetta eli suola ja pippuri
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.