Helou, dudes. Syksyn ylppärit on takanapäin ja elämä voi taas alkaa (ja blogi aktivoitua hieman). No ei, kyllä mä oon yrittänyt elää täysillä vaikka aikamoista lukemisen- ja stressintäyteistä elämä on pari viime kuukautta ollutkin
Tällainen resepti syntyy, kun illalla lukee uutta Glorian ruoka &viini -lehteä (6/2015), seuraavana päivänä näkee sattumalta kaupassa mahtavan tuoreita kuhafileitä ja yrittää sitten ulkomuistista keräillä ostoskoriin lehdessä ihaillun kuhareseptin tyyppiset ainekset
Järjestettiin ystävän kanssa tuossa noin kuukausi takaperin kakkukestit. Meidän kaveri on valokuvaaja ja hänellä oli kiinnostusta ottaa ruokakuvia ja meillä tietysti kiinnostusta saada ammattimaisia kuvia meidän kakuista
Nämä kakkutikkarit tuli tehtyä ja syötyäkin jo reilut parisen viikkoa sitten. Ensimmäistä kertaa ever oli kakkutikkaria nenän alla, kuten jo Kolmen suklaan konvehdit -postauksessa ehdin mainostaa
Yksi sana. Vohvelit. Oikeastaan useampia sanoja, ei pidä nimittäin unohtaa kardemummaa, vaahterasiirappia ja mustikoita, jotka ovat näiden luomusten ydin
Käy katsomassa minun ja muiden bloggareiden luomukset ja äänestä paras annos - voit samalla voittaa 99 euron tuotepaketin Urtekram-tuotteita - vaikka tämän cajun -maustemixin
Tartuin tuumasta toimeen ja toisin sanottuna haasteeseen. Onnistuvatko Runebergin tortut myös täysin vegaanisena versiona, ilman kananmunaa ja maitoa, niin ettei maku tai rakenne kärsi
Kolme sanaa. Kinuski. Nougat. Suklaa. Heräsikö kiinnostus. Entäs herkkuhimo. Tein miehen synttärikahville snickers patukoita ja voi voi kuinka innoissaan olen näistä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.