Y. k. s. i. v. a. e. m. t. o. u. j. n. ,. ä. r. l. h. y. d. H. p. K. P. ö. O. S. D. T. I. J. -. V. 1. 0. 2. 7. c. 4. /. (. ). 5. 8. 6. 3. L. M. Ä. N. g. D l. d l. t l
Pizza on siitä hieno ruokalaji, että sen voi keksiä aina vaan uudestaan ja uudestaan. Minulle pizza on jo pitkään ollut tomaattikastikkeinen pohja ja siihen erinäisiä täytteitä -yhdistelmä, mutta heittäydyinpä kerran villiksi ja jätin tomaattikastikkeen pizzasta kokonaan pois
Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Muutama viikko sitten Arlan sivuilla silmiini osui kuva jouluhalko-herkusta ja se jäi mieleeni pyörimään hetkeksi aikaa
J. o. u. l. v. i. k. n. p. ä. t. E. e. r. s. a. y. j. h. m. O. d. ,. R. H. M. S. T. ö. K. P. c. -. g. L. V. (. B. ü. N. ë. à. b. ). 4. 1. 5. 0. 2. 3. A. /. u l. d l. t l
Jouluhalko on löytänyt tiensä jo usean suomalaisenkin joulupöytään. Mielestäni jouluhalkoon sopii tumma syvä maku ja siitä sainkin idean kehitellä jouluhalkoreseptin
Kohota vaaleaa saaristolaisleipää 25 minuuttia. Raasta kuoritut, raa. at perunat hienoksi raasteeksi. Purista ylimääräinen neste pois raasteesta ja lisää raaste taikinaan
Vuoraa kaksi peltiä leivinpaperilla. Kumoa taikina leivinpöydälle ja jaa neljään osaan. Pyöritä osat palloiksi ja painele pallot kostutetuin sormin noin sentin paksuisiksi littaniksi leiviksi pelleille
M. o. i. T. ä. m. h. a. n. j. u. l. k. v. r. s. t. e. p. ö. y. S. ). g. ,. A. P. G. 4. 1. ½. d. 3. V. Y. (. 2. 0. 6. -. 8. L. K. ". 5. /. O. u l. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.