30 minuuttia
6. Anna jäähtyä hetki, irroita vuoka ja anna kakun jäähtyä (itse nostan vuoan ylösalaisin kakun päälle, niin kosteus säilyy kakussa.)
1½ dl
sokeria
2 dl
vispi- tai kuohukermaa
1 iso
Daim-patukka rouhittuna pieneksi
1 dl
kinuskia (puolet em. kinuskiannoksesta)
125 g
maitorahkaa
1 dl
vispikermaa
200 g
vadelmia
3/4 d
sokeria
1 rkl
sitruunanmehua ja
½ tl
sitruunankuorta
2
liivatelehteä
1 - 2 rkl
tomusokeria
3 rkl
vadelmaseosta jollekin tasaiselle reunalliselle alustalle hyytymään, jos haluat käyttää sitä koristeluun kuten kuvassa). Lisää täytteeseen maitorahka ja vatkattu kerma sekä tomusokeria maun mukaan. Tämä täyte saa olla mukavan kirpakka, sillä daim-täyte on makea.
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.