Vadelma-daimkakku
Ruokailmiö
Ruokailmiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3 munaa
  • 1 dl sokeria
  • 1½ dl vehnäjauhoa
  • 1 rkl kaakaojauhetta
  • 1½ tl leivinjauhetta
  • 100 g tummaa suklaata
  • 50 g voita
  • ½ dl kahvia
  • 30 minuuttia 6. Anna jäähtyä hetki, irroita vuoka ja anna kakun jäähtyä (itse nostan vuoan ylösalaisin kakun päälle, niin kosteus säilyy kakussa.)
  • 1½ dl sokeria
  • 2 dl vispi- tai kuohukermaa
  • 1 iso Daim-patukka rouhittuna pieneksi
  • 1 dl kinuskia (puolet em. kinuskiannoksesta)
  • 125 g maitorahkaa
  • 1 dl vispikermaa
  • 200 g vadelmia
  • 3/4 d sokeria
  • 1 rkl sitruunanmehua ja
  • ½ tl sitruunankuorta
  • 2 liivatelehteä
  • 1 - 2 rkl tomusokeria
  • 3 rkl vadelmaseosta jollekin tasaiselle reunalliselle alustalle hyytymään, jos haluat käyttää sitä koristeluun kuten kuvassa). Lisää täytteeseen maitorahka ja vatkattu kerma sekä tomusokeria maun mukaan. Tämä täyte saa olla mukavan kirpakka, sillä daim-täyte on makea.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.