E. n. s. i. m. ä. e. r. a. k. u. o. l. h. j. p. v. t. -. O. ö. y. C. F. b. æ. R. w. g. d. U. T. ,. V. ). (. 2. /. 1. c. 4. 3. J. S. P. L. 5. M. N. G. d l. t l
1 rkl vadelmahilloa. 1 rkl vadelmahilloa. Pitkästä aikaa ihania ihania macaron -leivoksia. Löysin rantein ja omalla lempireseptillä onnistuin tällä kertaa heti
O. l. e. n. t. h. y. m. a. c. r. o. j. u. s. k. N. i. d. p. ä. v. ,. M. -. /. T. ö. S. (. ). R. A. C. 2. 7. 1. 4. 5. g. 8. 0. K. Y. J. H. V. L. Ä. E. 3. P. 6. U. G. I. d l
Vadelma-maitosuklaa. Kokosin yhteen blogista jo ennaltaan löytyviä täytteitä sekä pari uutta täytettä. Uusina täytteinä on suolakinuski, valkosuklaa-vanilja
T. i. e. s. n. ,. t. ä. m. a. c. r. o. v. j. k. -. l. R. u. h. y. d. p. O. (. A. f. K. S. ). N. U. M. P. ö. 3. 0. L. V. I. E. J. Ä. *. 5. g. 1. H. B. i l
Macaronit, nuo kirotut mutta niin suloiset leivokset, jotka on koetelleet mun hermoja iät ja ajat, aina epäonnistuen (kumma kyllä eri tavalla joka kerta)
Tämän kevään juttu on ehdottomasti pastellit ja omasta mielestäni varsinkin pinkin ja mintun sävyt. Suunnittelin kesäkuussa juhlittavien valmistujaisten teemaa sekä tarjoiluja ja sain inspiraation kokeilla pastellin värisiä macaron -leivoksia
MACARONS n. 3 keskikokoisen munan valkuaista (100-110 g)30 g erikoishienoa sokeria200 g tomusokeria110 g mantelijauhettajauhemaista elintarvikeväriä tai pastaväriäAloita erottelemalla valkuaiset keltuaisista ja vanhentamalla valkuaisia väh
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.