Vadelmainen Ricotta-juustokakku
Emerald City
Emerald City
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 150 g digestive keksejä
  • 50 g voita
  • 20 cm irtopohjavuoka kauttaaltaan leivinpaperilla. Hienonna digestivet hienoksi jauheeksi ja lisää joukkoon sulatettu voi. Sekoita ainelset huolellisesti keskenään. Painele seos vuoan pohjalle. Anna pohjan kovettua jääkaapissa täyteen valmistuksen ajan. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen
  • 500 g Ricottajuustoa
  • 200 g ranskankermaa
  • 3 keltuaista
  • 1 rkl hunajaa
  • 175 g sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 100 g vadelmia
  • 3 valkuaista
  • Vadelmia
  • 1/2 dl hyytelösokeria
  • 1 dl vettä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.