Vaivaamaton rautapataleipä -parasta ikinä! / No knead bread in Dutch oven -the best bread ever!
Lumo lifestyle
Lumo lifestyle
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 7 dl sämpyläjauhoja
  • 1/4 tl kuivahiivaa
  • 11/2 tl
  • suolaa
  • 4 dl kädenlämpöistä vettä
  • 12-14 h ennen aiottua herkkuhetkeä sekoita kuivat aineet keskenään
  • 230 asteeseen Anna padan olla uunissa
  • 230 C asteessa
  • 20 min
  • 250 C asteeseen
  • 7 dl flour
  • 1/4 tsp dry yeast
  • 11/2 tsp salt
  • 4 dl lukewarm water
  • 230 degrees Let the pot be in the oven for ½ hours, until it is well heated . The dough does not stick to the pot when it is hot enough. Fold the dough quickly in the Dutch oven. Put the lid on.
  • 20 min Then remove the lid and raise the temperature to 250 C degrees. Bake for a further 20 min The result was a dark (but not burned), wonderfully crusty, delicious bread ! I was happy, this was the best bread ever!

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.