-. -. -. -. K. o. k. t. a. l. v. e. n. r. p. m. i. s. j. ä. u. h. E. ,. N. y. Y. M. ö. T. d. B. S. J. O. g. b. V. 7. 2. 0. 5. 3. (. ). P. 1. 8. L. H. c. F. –. 4. +. /. d l. t l
Melkosta aivoruokaa tämä lautasellinen, vai mitä. PINAATTI-SAVULOHISALAATTI SITRUUNAMAJONEESILLA. unikon- tai chiasiemenillä piristettyä sitruuna-majoneesia (majoneesia, sitruunamehua, unikon- tai chiasiemeniä –> sekoita)
Raaka-aineet. Kun ensimmäisen kerran tein näitä joku kuukausi sitten, nii jätin rasvan sulattamatta --> hyvää tuli, mutta muoto oli kaikkea muuta kuin symmetrinen, saatika pyöreä
1. Ruskista jauheliha oliiviöljyssä. 2. Lisää ruokakermat ja thai currytahna keitä pari minuuttia. 3. Lisää 3 dl vettä, pikanuudelit maustamisvalmisteineen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan
Valinnassa auttoi kirjastosta löytämäni 'Löytöretki Intian keittiöihin' -kirja. Tein ihan ensimmäisenä moneen ruokaan tarvittavan mausteseoksen, garam masalan
PINAATTI-TONNIKALARULLATaikina. 2 tlk tonnikalaa vedessä (mulla 3 prk Calvo tonnikalaa oliviiöljyssä, vähäsuolainen)200 g raejuustoa200 g pippuri-tuorejuustoa3 rkl kapriksia (en laittanut)1 dl tilliä (en laittanut)150 g juustoraastettaSulata ja valuta pinaatti hyvin siivilässä. Paista 200 asteessa 25 - 30 min. Kuumenna uunin keskiosassa 225 asteessa 10 - 15 min, kunnes pinta on saanut kauniin värin
Kotiin käveleminen perjantai-iltana tahtoi olla hieman tavallista rankempaa, ja vain hetken kotona lööbattuani alkoikin kurkkua kutitella ja meno laiskistua tasolle, johon eivät pitkät työpäivätkään ryydytä
-. -. -. -. -. H. e. s. a. r. i. o. l. j. k. m. n. v. ä. u. t. E. p. y. ,. O. R. ". h. T. P. M. c. d. S. ö. (. ). 1. 2. 5. 0. b. A. K. V. L. J. ) l. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.