Ihana arki on taas täällä. Kaiken gurmeen vääntämisen jälkeen tekee mieli ihan tavallista arki ruokaa. Kaupassa oli tarjouksessa broilerin koipia ja niistä tein tämän ihan tavallisen, mutta erittäin herkullisen ruuan
Tämä sitruunakakku on erityisen mehevä, sillä lämpöisen kakun päälle valellaan sitruunaista siirappia, joka kakun sisään valuessaan kosteuttaa sen sopivassa määrin
Löysin netistä paljon kehua saaneen Glorian Ruoka&Viini -lehden saaristolaisleivän reseptin, jota oli kokeiltava, sillä sitä on hehkutettu useassa blogissa
Karjalanpiirakoista tulee heti ensimmäisenä mieleen leivinuunista nouseva tuoksu. Karjalanpiirakat ovat tuttuja jokaiselle suomalaiselle ja tietysti tänä päivänä niistä löytyy monia einesversioita ja puolivalmisteita, joita melkein kaikki kahvilat tai ravintolat käyttävät
Viime aikoina hedelmä- ja vihannesosastolla käyminen on huomattavasti tavallista miellyttävämpää. Joka viikko tulee ihania uusia sesonkikasviksia, joten ostoslistaa on ihan turhaa suunnitella etukäteen
Sorsa tuoksahtaa keittovaiheessa. miten sen nyt sanoisi. sangen sorsamaiselta. Vaan jos jaksaa hauduttaa linnun ylikypsäksi ja hypermureaksi, jos linnun täyttää kotimaisella ompulla, sipulilla ja porkkanalla
1. Sulata ankka maltilla jääkaapissa ja ota huoneenlämpöön pari tuntia ennen kypsennystä. Kuivaa ankka paperilla ja pistele nahkaan reikiä, jotta nahkasta tulee rapea
Valmis loimuliha. Ohuita kyljyksiä tai pihvejä eri tarvitse kääntää kypsennyksen aikana. Kuvat. TS/Riitta SalmiKalan loimutus on monelle tuttua, mutta samalla tavoin voi kypsentää lihaakin
Lihamureke, lihapullat, jauhelihapihvit. Kaikki samaa sukua. Ja aina yhtä suuri yllätys syödessä. miten niin yksinkertaisista aineksista voi tullakin NÄIN hyvää
Viimein perjantai. Viikon alusta asti odottanu tätä päivää, koska tänään voin hyvällä omatunnolla laittaa bilsan kertauskirjan sivuun, käyttää monta tuntia keittiössä laitellen ruokaa ja tietysti maata sohvalla ja syödä
OivaPari-reseptikilpailu on vaiheessa kaksi ja nyt kerkisin minäkin hyppäämään mukaan. Jokaisesta osakilpailusta kokki Alex Nurmi valitsee neljä mielenkiintoisinta reseptiä, jotka palkitaan huippuviinillä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.