Valkosuklaa-kiivijuustokakku (myös gluteenittomana)
Ranteita myöjen taikinasa
Ranteita myöjen taikinasa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Pohja
  • 200 g digestive keksejä gluteenittomana Semperin digestivejä
  • 100 g voita
  • 1 dl kaurahiutaleita gluteenittomana Semper kaurahiutaleita
  •  
  • Täyte
  • 200 g valkosuklaata (Fazer leivonta) gluteenittomana Dammenbergin valkosuklaata
  • 5 dl vispikermaa
  • 200 g philadelphiaa
  • 200 g vaniljarahkaa
  • 2 tl aitoa vaniljasokeria
  • 4 rkl vaniljakreemijauhetta (Milletti)
  • ½ dl fariinisokeria
  •  
  • Kiille
  • 3 kiiviä 2 dl vettä
  • 2 tl Dr.Oetkerin liivatejauhetta
  • tippa vihreää elintarvikeväriä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.