Aikaisemmin olen käyttänyt murustettua paahdettua valkosuklaata sellaisenaan muiden jälkkärien lisäkkeenä, mutta nytpä päätin koittaa sen sulattamista pannacottaan eli italialaistyyppiseen kermahyytelöön
Karjalaisen Ankkurinapista on tänään täyttänyt pään. PORKKANAKAKKUA KAHDELLATAPAA (G,M,S). Joku ääripaleoisti olisi kuitenkin käynyt kimppuuni ja syyttänyt virheellisen tiedon levittämisestä
Me ollaan ainakin lakritsin rakastajia ja se onkin salmiakin rinnalla meidän lemppari makeinen. Olemme mukana Blogiringin ja Pandan kamppiksessa, missä saimme bloggaajakollegoiden kanssa kehitellä ihania reseptejä tästä uutuudesta
Ensimmäinen oli perinteinen, suolalla ja pippurilla maustettu graavilohi. Toinen oli punajuurigraavattua ja mausteetkin olivat hieman tavallisesta poikkeavampia
J. o. u. l. a. t. n. j. h. p. ö. y. ä. m. i. e. k. ,. s. v. d. r. K. g. c. I. F. z. O. P. A. H. D. E. T. U. V. L. S. 1. 7. 5. N. C. 0. (. ). 3. 4. R. M. d l. t l
Purista vesi pois liivatteista ja lisää ne suklaa-kermaan. Lisää vanilja-uute. Meidän pojat ovat jäämässä tänään kesälomalle ja loman jälkeen vaihtaa päiväkotia
Ehdimme vielä ennen Joulua istahtaa ystäväpariskuntamme kanssa alas saman ruokapöydän ääreen ja nautiskella hyvästä ruuasta ja ihanasta seurasta pitkän kaavan mukaan
Aika usein perjantaisin illallispöytämme täyttyy taivaallisista tapaksista. Espanjalaisen keittiön lämpimät maut ja mahtavat raaka-aineet ovat kestosuosikki, josta ei saa tarpeekseen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.