Tämä oli ihanan ilmavaa ja raikasta moussea. Mansikkamousse/vaahto. Vatkaa valkuainen vaahdoksi (älä vatkaa liian kovaksi, muuten yhdistäminen on vaikeaa ja valkuainen jää rakeiseksi kerman joukkoon) ja toisessa kulhossa kerma ja sokeri vaahdoksi
Valkosuklaamoussemarjatäytteellä. Se ei ole liian makea itsessään, mutta sen kanssa voi yhdistää hyvin makeita herkkuja esimerkiksi vadelmahillon tai vaihtoehtoisesti marjoja, karkkeja tai muita täytteitä
Mousse on saanut paljon kehujaja itsekin pidän tätä yhtenä suosikkitäytteenä. Liota liivatejauhe veteen/sitruunamehuun ja kuumenna mikrossa kunnes liivate sulaa
Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi ja kerma kevyeksi vaahdoksi. Tällä kertaa teimme valkosuklaamoussea melko merellisen illallismenun kruunuksi
Sen sijaan että olisin kuorruttanut kakun, tein erikseen valkosuklaamoussea. Ja mitä muuta kivaa noista makeista, pienistä yksilöistä kokkailisi kuin porkkanakakkua
Valkosuklaamousse on valkosuklaan ansiosta aika makea, mutta sitä pitääkin syödä pieni annos ja siksi valmistin moussea vähän ja tarjoilin sitä mummon posliinikupeista
Tämä täytekakku on täysin gluteeniton, ja soveltuu täten keliaakikoille. ) Ja on muuten hyvääkin. Vadelma antaa kakkuun kirpakkuutta, ja valkosuklaa makeutta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.