Lämintä kanalientä, herkullista häränlientä ja mantelisia mykyjä sen seassa vanhanajan tapaan. Herkullista liemikeittoa myvyillä alkuruoksi kuten ennen vanhaan
Itse olen aina ennen tehnyt leivinjauheella kohotettavia piirakoita, mutta nyt mieleni kaipasi takaisin niihin lapsuuden kesiin kun isoäiti mustikkametsällä vietetyn päivän jälkeen leipoi perinteistä mustikkapiirakkaa pullapohjalla
L. a. s. k. i. p. u. l. t. ,. e. r. n. v. h. I. o. j. ä. y. 1. 8. 0. -. m. d. M. g. ö. T. H. w. c. R. S. A. f. F. 2. 7. P. 9. N. W. 6. V. 3. 5. ½. O. E. K. d l. t l
Se on vanhanajan piparkakkutaikinan resepti, ajalta jolloin niihin ei ollut mitään lisäaineita, joten käytä vain ja ainoastaan aitoa siirappia, meijerivoita ja kermaa
Facebookin kautta on alkanut tulla leivontahaasteita tasaisin väliajoin. Ensimmäisen haasteen, kampanisut, selvitin tuossa kuukausi sitten ja nyt oli vuorossa Katrin heittämä haaste eli pullaässät
Vanhanajan vaniljakastikkeeseen tulee keltuaisia, kermaa ja aitoa vaniljaa. Tässä on jujuna nyt se, että ylijääneet valkuaiset käytetään itse piirakkaan
Lusikkaleivät voi leipoa valmiiksi pakkaseen odottamaan vaikka juhlia varten. Minä kokeilin täyttää lusikkaleivät mustikkamarmeladilla tällä kertaa ja oikein hyviä tuli
- Pyörittele lusikkaleivät sokerissa. * Lusikkaleivät voi myös pakastaa. Lusikkaleivät. En ole vuosiin tehnyt lusikkaleipiä ja ne on kaihertanut mielessä monesti
Lusikkaleivät. * Valmiit täytetyt ja sokeroidut lusikkaleivät voi pakastaa. Laita lusikkaleivät rasiaan kerroksittain ja kerroksien väliin leivinpaperia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.