Ratkaisun suureen pulmaani herkullisen mutta vaikeasti leivottavaan taikinaan kanssa sain vasta nyt, kun viikonloppuna valmistamani piparkakkutaikina vahingossa unohtui keittiöön yöksi huoneenlämpöön, vastoin kuten alkuperäisessä reseptissä lukee, ”anna vetäytyä viileässä yön yli”
B. l. o. g. i. s. t. a. n. ä. e. m. u. p. v. k. r. j. E. h. T. S. y. ,. 7. 1. I. P. J. ö. d. G. V. -. b. . H. O. M. N. K. D. 4. 2. 3. (. A. ). L. 8. 0. 5. *. Ä. f. 6. ". /. ) l. d l. r k. t l
Helppoakin niiden valmistus on. Kannattaakin valmistaa perunoita reilusti, koska tuon dippikastikkeen kanssa niitä tulee syötyä enemmän, mitä alunperin oli aikeissa
1 rkl Dijon sinappia. ½-1 dl ruohosipulia (tilliä, persiljaa) hienonnettuna 600 g uusia perunoita. Uusia perunoita uudella tavalla, tosi hyviä uunissa kypsennettynä, kun tulee rapea, mausteinen kuori
Suosittelen, että teette rieskat ( tässä tapauksessa siis perunarieskat ) itse, sillä lopputulosonpaljon mehevämpi ja maukkaampi mitä kaupasta ostetuissa valmiissa rieskoissa
Tämän kuorrutteen spesialiteetti on kuitenkin sen helppoudessa ja nopeudessa. Karkkiyllätyksellä täytetty, syötävä pinjata sopii hyvin myös suomalaiseen uuden vuoden juhlaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.