Sitä usein tulee kokeiltua vain kaikkea uutta keittiössä ja vanhat hyvät saattavat unohtua. Paahtopaistin valmistuksesta oli kulunut niin paljon aikaa, että olin ihan tyystin unohtanut miten se kannattaa valmistaa
B. l. o. g. i. s. t. a. n. ä. e. m. u. p. v. k. r. j. E. h. T. S. y. ,. 7. 1. I. P. J. ö. d. G. V. -. b. . H. O. M. N. K. D. 4. 2. 3. (. A. ). L. 8. 0. 5. *. Ä. f. 6. ". /. ) l. d l. r k. t l
Moikka lukijat. Kannattaa laittaa pyyhe tai jokin muu imukykyinen liina kakkuvuoan alle, koska minulla itselläni kakusta lähti niin paljon nestettä pois, että jääkaappikin oli aivan voileipäkakussa
korppujauhoja. Lorauta kattilan pohjalle reilu loraus oliiviöljyä. Poista kaalista kanta neljällä terävällä puukon sivalluksella ja pilko neljään osaan ja sen jälkeen pienemmäksi ja kippaa kattilaan
Pese, kuori ja suikaloi perunat ja porkkanat. Pese ja suikaloi myös paprika. Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi ja lisää kasvisliemikuutiot sekä linssit ja porkkanasuikaleet, anna kiehua kannen alla noin viisi minuuttia, lisää soijarouheja kiehuta vielä toiset viisi minuuttia
Tänään grillailtiin possun ulkofileetä, maissia, makkaraa janakkeja. Meidän maissintähkien kanssa kävi vaan hieman köpelösti ja niistä tuli syömäkelvottomia
Pitkästä aikaa myöhäispostaus, kotiuduin juuri töistä ja ruokaa laittaessa sain idean tehdä kirjoituksen, kuinka voi syödä määrällisesti paljon, saamatta kuitenkaan järisyttävää kalorimäärää kroppaan
Itse olen aina ennen tehnyt leivinjauheella kohotettavia piirakoita, mutta nyt mieleni kaipasi takaisin niihin lapsuuden kesiin kun isoäiti mustikkametsällä vietetyn päivän jälkeen leipoi perinteistä mustikkapiirakkaa pullapohjalla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.