VANILJALLAMAUSTETUT BROILERIT. aikaisemminkin kokeillut vaniljaa suolaiseen ruokaan tehdessäni paistettuja parsoja pekonilla vaniljalla maustettuna, ja silloin totesin niiden olevan
Tänä kesänä olen ollut niin onnekas, että vadelmia on riittänyt enemmän kuin maisitiaisiksi. Sen jälkeen, kun olin tehnyt niistä jäätelöä, smoothieta, laittanut paahtoleivän päälle, syönyt sellaisenaan ja pakastanutkin osan, mietin, miten käyttäisin loput marjat
Maustetut bataattiranskalaiset. Mikä on rapsakka, maukas, suolaisen makea ja pirtsakan värinen. No, tietysti uunissa valmistettu mausteinen bataattiranskalainen eli bataattiranut
Olen kuluneena keväänä hurahtanut ihan kunnolla broilerin siipipaloihin ja koipinuijiin, enkä usko tämän himon ainakaan laantuvan kesän grillikauden aikana
C. a. k. e. p. o. s. i. t. v. h. ä. m. n. j. l. u. N. y. r. b. g. K. d. M. ö. w. c. R. ,. E. L. P. T. O. H. –. -. D. (. 3. 0. ). 2. 1. 7. 5. 6. %. f. S. I. 4. 8. A. V. J. d l. t l. c m
Mustikat. Miten niiden kypsyminen joka vuosi yllättää - nytkö niitä jo saa. Ei kun pakasterasiat esiin ja mökille poimimaan antioksidanttia purkkiin talven varalle
1. Keitä riisi pehmeäksi kevyesti suolatussa vedessä. Kuori kiivi ja banaani ja paloittele hedelmät. Paista broilerinfileitä öljyssä, kunnes ne ovat läpikypsiä ja molemmin puolin ruskistuneita
1. Lämmitä uuni 125 asteeseen. Murskaa roseepippurit ja mausta fileet niillä ja suolalla. Ruskista fileet kauttaaltaan ja jälkikypsytä uunissa noin 10 minuuttia
K. a. u. n. i. s. k. e. ä. p. v. h. j. t. o. r. m. l. ö. J. d. P. g. A. y. ,. T. S. M. L. N. c. b. -. I. V. Ä. R. O. U. E. B. (. 4. ). 2. 3. 1. 8. G. 0. 5. H. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.