Olympialaisten ja niissä nähtyjen pettymyksien ohella on tullut myös työnkin lisäksi kokkailtua. Pettymykset on keittiön sijaan jäänyt hiihtoladulle ja kiekkokaukaloon
Tällä ohjeella saa paksujaja pehmeitä amerikkalaisia pannukakkuja kotoa löytyvistä perusaineksista. Aidoissa amerikkalaisissa pannukakuissa käytetään piimää, mutta sitä löytyy jääkaapista todella harvoin
Ja aivan oikein, se tunnettu pizzaketju. Muuta yhteistä niillä ei sitten olekaan, sillä poro on yllättävän älykäs eläin ja pizza on Italian lahja maailmalle
Ja vielä kerran villikasveja, öljyttyä peltokanankaalia jasitruunahapotettuja horsman tötsiä. Retki alkoi täältä ja päätyi Tammisaloon, yhteen Helsingin ainoista kaupunginosista jossa ei ole ollenkaan kauppaa, pelkkiä porvareita jaja katumaastureita
Pienet piirakat tulevat ihanan meheviä ja herkullisia omena-ansan ohjeella, mutta pellillinen pitää ehdottomasti tehdä tällä, ison rahka-murupiirakan ohjeella
Jos minun pitäisi nimetä yksi leivonnainen, joka kuvastaa lapsuuttani ja joka on minulle muita tärkeämpi, olisi se ehdottomasti äidin leipoma raparperipiirakka
Toinen hyvä vaihtoehto on, varsinkin kun leipä on jo muutaman päivän vanhaa, laittaa se paahtimeen ja voidella kevyesti esimerkiksi maapähkinävoilla, ai että nam nam
Aloin kaivamaan vanhaa kauralastuohjetta ja löysin sellaisen vanhasta repsottavasta reseptivihkosta. Muutama vuosi vierähtänyt siitä, kun viimeksi tuli tehtyä kauralastuja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.