Ja ihan hyvä niin. Provencalen lehtipihviä olen tehnyt jo. Paikallinen lehtitarjonta on hieman erilaista kuin muualla Pohjanmaalla (P-, K- ja E-), sillä
V. i. k. o. n. l. p. u. e. m. y. t. ö. s. ä. h. a. S. r. A. v. ,. E. d. j. P. K. -. M. J. f. O. L. ). T. C. I. H. Y. R. N. 2. g. 3. 6. 4. 5. (. 1. 0. 7. c. k g. d l
M. e. h. v. ä. k. o. n. a. i. s. y. p. t. r. f. l. ,. j. u. C. d. F. P. c. m. N. ö. S. H. T. -. g. G. D. L. K. V. R. (. ). Y. I. E. A. 5. 0. 6. 1. –. 2. 4. O
Maitorahka antaa taikinalle makua ja sämpylöistä tulee meheviä. Sekoita rahka ja lämmitetty vesi. Liota joukkoon hiiva ja lisää suola, sokeri sekä yrttimauste
Ensin keitetään tunti ja sitten paistetaan melkein yhtä kauan. AURA-PUNAJUURIPAISTOS viidelle. Lado uunivuokaan kerroksittain punajuuria ja murusteltua homejuustoa
Lisää sipulit takasin seokseen ja lisää tomaattipyree ja mausteet (mustapippuri, rakuuna, paprikajauhe, provencal seos ja suola), kääntele hetken (pyreestä lähtee näin kitkeryys), lisää vesi, fondi ja sitten punaviini, lisää balsamietikka ja sitruuna
Aioli eli valkosipulimajoneesi on monikäyttöinen ja tosi herkullinen kastike. kalan, keitettyjen perunoiden, etanoiden, erilaisten kasvisten ja keitettyjen kananmunien seuraksi
Päällystä juustoraasteella ja mausteeksi provencalea. päälle provencale-yrttiseosta. Maailman paras pizza on tunnetusti suomalainen ja pizzaa yleensä pidetään italialaisena keksintönä
Uunikasvikset on todella helppo ja nopea valmistaa ja maku on todella herkullinen, ei-niin-kasvisten-ystävätkin voivat pitää tästä värikkäästä lisäkkeestä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.