Tällä kertaa halusin lautaselle vihreää makua possunpihvin ja kanttarellipaistoksen kaveriksi. Ihanan vehreän makuinen hernepyree maistuu kalaruokien kanssa
Sveitsiläistä pikkuleipä- ja makeiskulttuuria omimmillaan. Perinteinen saksalainen pikkuleipä on pääpiirteissään paahdettua marsipaania, joskin sisältää vehnäjauhoja
Tarjoa heti mahdollisimman rapeina hillon tai marjojen sekä kermavaahdon (ja vaahterasiirapin) kera. Tällä hetkellä tyttö on vatsataudissa ja kauhulla odotan, tarttuuko meihin muihinkin
Kermavaahto ja mansikat kruunaavat makunautinnon. Lisätään muut aineet ja annetaan taikinan turvota. Jos paistat isojalettuja tai teet vohveleita, täytyy taikinaan lisätä jauhoja runsaammin (n
Tässä helppo ja hyvä ohje, jos miettii mitä tarjoaisi keliaakikolle. marjoja tms. Voi ja suklaa sulatetaan kattilassa matalalla lämmöllä ja jäähdytetään
Mutta kuten niin usein viikonloppuaamuisin, sängystä nousu venyi ja aamiaisen nauttiminen vieläkin enemmän, etenkin kun aamun Hesarin kanssa tuhraantui liikaakin aikaa, kun rauhassa sai lukea
Kakku saa jäädä keskeltä löysäksi ja kosteaksi. Koristele marjoilla, esimerkiksi kirsikoilla, mansikoilla, vadelmilla tai karpaloilla ja mantelilastuilla
Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi ja lisää tuorejuusto kermavaahdon sekaan. Hiihtoloman kunniaksi kävin läpi reseptejä julkaisemattomia reseptejä ja tässä niistä yksi
Kermavaahdon voi levittää lastalla, mutta viimeistellympi lopputulos syntyy pursottaen. Laskiaisena pullalla nautiskeluun lisätään herkuttelukerrointa laittamalla täytteeksi mantelimassaa/vadelmahilloa ja tietenkin runsaasti kermavaahtoa
kerma, fariinisokeri jamaissitärkkelysjauhot. - Kuumenna koko ajanpohjaa pitkin puulastalla. - Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti ja nosta pois liedeltä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.