Viime viikolla bongasin Nykäsen ”100 päivää ilman viinaa” -kampanjasta, jossa nimensä mukaisesti Nykänen aikoo olla 100 päivää ilman viinaa. Sitten tajusin, että 100 päivää on pitkä aika. Neljän olympiakullan Matti Nykänen aikoo olla 100 päivää ilman viinaa ja mä haluan todistaa itselleni olevan vähintään yhtä kova tyyppi kuin Matti. Loin haasteen kestoksi 100 päivää alkaen 1. 2015 ja kestää aina 100 päivää
T. e. k. i. s. n. m. l. t. ä. a. h. u. v. o. N. y. p. ,. j. r. ö. b. g. f. d. w. H. C. A. -. L. E. K. O. 2. 4. 0. 1. 7. /. 3. 5. V. 8. M. P. 6. d l. t l
Mustikka-raejuustomarenkitorttua maistelussa Juhlamenun valinta ja kutsujen lähettäminenViimeistään viikko ennen juhlia on hyvä saada päätökseen Juhlamenun valinta, ja samalla on viimeinen hetki lähettää "etanapostikutsu" vieraille, kutsun lähetys esimerkiksi kuvaviestinä puhelimella tai sähköpostitse lähipiirille ennättää hienosti vielä vähän myöhemminkin
Nyt kun pääsiäisen herkut on syöty ja vapunkin brunssit toivottavasti, kannattaa kokeilla vaikka tätä herkullista, kevyttä tomaattikastiketta, kun se rantakausikin on pian käsillä
B. l. o. g. i. a. n. p. d. e. m. ä. s. u. r. k. ,. t. y. ö. v. 5. 0. h. M. j. J. V. 2. -. 1. 3. c. L. (. ). O. ". S. I. A. N. P. K. E. b. T. w. f. W. '. q. H. x. F. l
H. i. r. v. e. ä. s. t. k. m. l. n. u. b. g. o. j. a. M. ,. h. p. K. S. -. E. 2. 5. €. T. ö. y. J. P. d. R. (. ). 0. 1. 3. 8. c. f. L. /. V. 6. d l. t l
Tässä vaiheessa kevättä on hyvä syödä pois pakastimesta loput viime vuoden sadosta. Tällä ajatuksella päätin tehdä selvää pussillisesta keltaista kesäkurpitsaa muuntamalla sen sosekeitoksi
M. e. i. l. ä. o. n. j. t. v. y. Y. s. p. O. h. u. m. a. k. ö. (. 7. -. 2. 1. ). ,. d. T. A. r. B. g. V. N. 3. 0. E. L. P. 4. c. 5. S. z. ". I. <. H. ´. a l. d l. t l
En omista runebergintorttuvuokia. Sellaisia ihania, korkeita ja kapeahkoja. Minusta muffinssivuoissa tulee aina hieman kuivahkoja runebergintorttuja, joten mietin, miten saan herkullisen nimikkoleivoksen tehtyä
Hyvää kansallisrunoilijamme Runebergin päivää. Fredrika Runebergin 1850-luvulta peräisin olevassa reseptikirjassa on kyseisen leivoksen ohje, joka kuitenkin lienee muunnelma alun perin porvoolaisen kondiittorimestarin Lars Asteniuksen 1840-luvulla luomasta tortusta. 1850-luvulta peräisin olevassa reseptikirjassa on kyseisen leivoksen ohje, joka
Noin viikko sitten päätin, että teen töihin Runebergin torttuja. Kuitenkin ajatus perinteisestä "torttumallista" ei oikein houkuttanut, vaan halusin kokeilla jotain uutta
Mutta onneksi pienillä lisäyksillä saa vaihtelua, niin makaronimössöäkin pystyy syömään sen 3 päivää. Sekoita ja paista uunissa 200°C noin 30 min ja pudota sitten lämpö 175°C ja paista vielä 30 min
Hei, ihanaa ja mahdollisimman kivutonta Harvinaisten sairauksien päivää teille muille harvinaisille. ♥ Harvinaisten sairauksien päivää vietetään aina näin helmikuun viimeisenä päivänä
tudiluu ja kivvaa päivää teille. Tuli yhtäkkiä eilen järkyttävä juustokakun kaipuu. Eilen ostoslistalla oli 1½l kermaa, kilo mascarponea, kilo sokerimassaa ja yli puoli kiloa oreoita, huh
Tässä vielä toinen meidän suosikki lohiruoka eli isännän lohta noin kilo lohifilettä. isollekin porukalle eikä kokin tarvitse hääräillä keittiössä puolta päivää
Leipä säilyy huoneenlämmössä pari päivää ja pakkasessa vähintään 3 kk. Kaada leipävuokaan ja paista 200C asteessa ensin 20 minuuttia, jonka jälkeen peitä vuoka foliolla ja paista vielä 40 minuuttia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.