T. ä. m. o. n. v. i. e. p. s. t. a. u. P. l. k. h. d. g. ö. ,. r. y. A. j. M. R. /. -. (. =. ). E. “. ”. V. '. K. H. 3. 7. 5. ½. 1. 4. 2. L. c. C. 0. 9. J. S. O. d l. r k. p r. c m. t l
M. u. n. t. ä. y. i. s. e. h. d. o. m. a. k. l. p. j. K. ,. v. r. V. f. S. I. J. ö. E. P. N. -. (. ). 4. 5. 3. 1. 0. g. 2. 7. c. F. R. Y. Ä. T. A. L. H. d l. t l
Enkä vieläkään väitä tämän olevan pelkästään ruuan ansiota, mutta aiemmin en ole millään määrällä hikoilua ja muulla tavoin onnistunut kiloa enempää tiputtamaan viikossa
tällä ohojeella leivot kesän helepoimman,ja ehkä jopa kesän makeimman kakun. 6 munaa eli iso lasillinenlasillinen sokerialasillinen vehenäjauhoja1 tl leivinjauhetta
Sekoita koko komeus pannulla ja kaada vielä mukaan tomaattimurska. Melko samankaltainen kesäkurpitsaresepti löytyy jo täältä, jos jaksaa katsella parin vuoden takaisia reseptejä
Arkiruualla perunamuusipäivänä sitä muusia yleensä jää tähteeksi. Minusta ehdottomasti paras tähteeksi jääneen pottumuusin käyttötapa on tehdä siitä aamupalalle rieskoja
Vaikka sainkin pilattua menuni risoton, isäni kiitteli lähtiessään vielä monta kertaa ihanasta ja taas niin erilaisesta (lue = muista valmistaa aina ruokia, jota et ole koskaan aikaisemmin kokeillut, valitse viinit ulkonäön perusteella
Painele reunat vielä haarukalla. Moni teistä ihanista lukijoista on varmaan arvannutkin, että miksi on vähän hiljaisempaa blogissa tai jos ei olekaan arvannut, on syy selvinnyt facebookin puolella
". J. o. u. l. n. a. j. r. ä. p. i. s. k. v. h. y. T. t. m. d. e. ,. P. -. R. I. C. O. A. K. U. S. 1. 2. 5. 0. g. c. /. *. N. H. M. E. (. b. ). ö. L. +. a l. d l
Varaa lautaselle myös sitruunaviipale, jolla voi maustaa ruokaa vielä pöydässä. Loman alkuun on aikaa vielä kuukauden verran, mutta täytyy virittäytyä sitä ennen tunnelmaan muistelemalla lomamatkoja ja syömällä kesäruokia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.