Vihdoinkin sitä nyhtökauraa päästiin testaamaan. Yleensä laarit on olleet aina tyhjänä, nyt sattumoisin oltiin sen verran aikaisin kaupassa, että saatiin pari pakettia
Nyhtökauraa vegaanisena pastakastikkeena. I want to believe -kuva sai nauruhermot kutkuamaan, kun Facebookin Sipsikaljavegaaneissa haikailtiin kaihoisasti nyhtökauran perään
Voihan nyhtökaura. En muista, koska olisin viimeksi innostunut mistään raaka-aineesta näin paljon. Soijatuotteet eivät ole koskaan olleet samanlaisia vau-elämyksiä, vaikka tofusta tykkäänkin, ja soijarouhe on hyvä jauhelihan korvike
Tiidididiidii tittididiidi, kokki Kolmosen vegaani-inkarnaatio tässä hei. Tein nimittäin karjalanpaistia nyhtökaurasta todella perinteisin maustein - valkosipuli taisi olla villeintä
Tässä tuli lasten mielestä paras ruoka, mitä olen nyhtökaurasta valmistanut, olen tehnyt aiemmin sekä hodareita Anton&Anton-ruokakassin ohjeella sekä aasialaista kastiketta Hannansopan ohjeella
Vaikka pääsiäisenä tulikin mässättyä, oli loma pakko päättää tähän herkkureseptiin. Kasvisversio ohuella täysjyväpohjalla on kuitenkin huomattavasti tavallista pizzaa terveellisempi vaihtoehto
Syksyllä perustettu lukupiirimme on hieno juttu paitsi kiinnostavien lukukokemusten ja hauskojen kirjakeskustelujen ansiosta, myös siksi että se tarjoaa usein makuelämyksiä
Ruokamessuilla maistoin nyhtökauraa ja tykästyin kovasti sen makuun. Se ei ollut mikään lihan korvike, joka maistuu lihamaiselle vaan ihan oman makuisensa proteiininlähde, jonka korvaa lihan ruoanlaitossa
Täytyy kyllä sanoa, että tämä resepti on aivan 10/10. En voi uskoa, kuinka hyvää tämä on. Tulen varmasti tekemään tätä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan
Korealainen bibimbap on riisiruoka, joka maustetaan makean mausteisella kastikkeella. Bibimbapiin on ihana laittaa kauden tuoreita kasviksia ja proteiiniksi päätyi nyhtökauraa
Rakkaat lukijat, minulla on ollut keittiössä yksi kirous. makaronit, macaroons. Tein monta vuotta sitten ensimmäiset kokeiluni ja kaikki sujui hienosti
Saanen esitellä luultavasti viimeisen käsillä vaivatun leipätaikinan tässä blogissa. No okei, aion mä jatkossakin vaivata taikinoita käsin, mutta en ehkä vähään aikaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.