kaunis vihreä lautaseni. Ohuet parsat kypsyvät grillissä kuin itsekseen, mutta paksuja kannattaa kiehauttaa hetki ja vasta sitten kääräistä pekonikääreeseen
peuran (sisä)fileetäoliiviöljyämustapippurisuolaavihreääparsaaoliiviöljyäsuolaaparmesaanijuustoavoitasalottisipulejavalkoviiniäsitruunamuniavermuttia (kuivaa, vaaleaa)Grillikausi jatkuu ja parsakausi alkaa
Vihreä avokado-kanasalaatti. Olipas raikas salaatti vaikka ite sen sanonkin. Mies sano että tätä pitää ehdottamasti laittaa tarjolle seuraavan kerran kun on jotkut kinkerit eli sopii niin arkiseksi ateriaksi kuin noutopöydän raikkaudeksi
samalla paahtaa sämpylöiden leikkauspinnat grillissä. Grillattu hampurilainen mehevällä pihvillä. Hampurilainen, kaikkien grilliruokien kanta-emo ja äiti
Vihreä pesto on monikäyttöinen mauste ja todella helppo valmistaa itse. Itse käytän pestoa useimmiten perinteiseen tyyliin esimerkiksi pastaruokien maustamiseen
Pese parsat tarvittaessa, vihreääparsaa ei välttämättä tarvitse kuoria. toiseksi parasta on sen hento vihreä maku, jota tilkkanen voita ja hyppysellinen suolaa korostavat parhaiten
Ihanaa, tankoparsaa saa taas edullisesti lähes kaikista kaupoista. Parsaa voi valmistaa lukemattomilla eri tavoilla ja aloitan valmistussarjan tällä helppoakin helpommalla reseptillä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.