03 ja
unilla vasta lähemmäs neljää.Mies heräsi töihin 5.25 ja tulee kotiin vasta puoli kuuden maissa. 4,5 tunnin unilla on nyt porskulteltava koko päivä.
Ahh kyllä tämä mustikka-aika on vaan ihanaa. Niin paljon erilaisia uusia reseptejä mitä haluaisi kokeilla ja kuitenkin on nämä vanhat perinteiset, joista ei halua luopua
Mitä parhainta sunnuntaita. Saanko ennakoida. Kohta on työviikko käsillä ja taas on aika alkaa miettimään eväitä töihin, jotain syötävää ennen treeneihin lähtöä (jos sattuu kuulumaan siihen ahkeraan ihmisjoukkoon) ja ennen kaikkea aamupaloja kotona, töissä, missä vaan
Olin nuorena töissä Kirsti Paakkasen mainostoimisto Womenassa, Joka joulu keitimme Voiton puuroa - Viktorian riisipuuroa Kirstin perinteisen reseptin mukaan
Tuoreista kotimaisista vadelmista voi tehdä vaikka maukkaita välipalaruutuja. Välipalaruudut saavat olla tuhteja, että ne ovat kunnolla täyttäviä, joten taikinaan käytetään kikhernejauhoja sekä kaurahiutaleita
Eilen osui kohdalleni taas töissä perjantaipullavuoro. Lähtökohdat päivälle eivät olleet järin suotuisat, sillä bussi- ja metrolakon vuoksi työmatkaan menisi tavallista enemmän aikaa
Torstaina oltiin tultu mökille pitkästä aikaa – tai minä olin pitkästä aikaa kun kesä meni töissä eikä mökille ehtinyt kuin käydä kääntymässä pikaisesti viikonloppuna
Tämä herkullinen kinuskisuklaatorttu on Leivotaan-lehdestä (6/2017). Testasin reseptiä taannoin, kun töissä oli jälleen pullaperjantai ja minun vuoroni tuoda herkkuja
Vanhemmillani on heidän pihallaan kasvihuone, josta he ovat kantaneet yrttejä, herneitä, tomaatteja, kurpitsoja, porkkanoita, avomaankurkkuja, chilejä sekä punajuuria keittiöönsä pitkin kesää
Töissä on aina joskus jälkiruokana mustikkahyvettä, ja lähdin sitä kokeilemaan. Alkuperäisessä ohjeessa oli sitruunamehua, mutta unohdin laittaa sitä ja herkkua oli ilmankin
Meillä ei ole työpaikalla lounasruokalaa ja syön monesti töissä eväitä. Teen kerran viikossa isomman satsin ruokaa pakkaseen ja otan aamulla töihin lähtiessäni jäisen ruokakalikan mukaan
Pääsiäinen on ensi viikolla. Jes. Ehdotan, että juhlistat sitä, että lähes koko maailma on lomalla, eikä sinun tarvitse töissä selitellä ihmeellisiä pohjoismaisia vapaapäiviä, leipasemalla tämän syntisen ihanan porkkanakakku-kääretortun
Viime viikonloppuna makean himoissani tekaisin herkkuja oikein kaksin käsin. raakasuklaapalloja itselleni ja gluteenittomia kaurasuklaakeksejä kumppanille
Tonnikalaleipäaddiktioni juuret ovat luultavasti aivan 80-luvun alussa, Saudeissa, jossa lähi-idän ruokakulttuurin keskellä ihastuin näihin amerikkalaistyyppisiin filippiinojen valmistamiin leipiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.