- Ota taikinalevyt sulamaan reilu 1/2 tuntia ennen leipomista niin, että ne ehtivät sulamaan kokonaan. 1/2 tuntia ennen leipomista niin, että ne ehtivät
/. /. /. /. T. e. i. n. t. ä. l. a. s. ö. p. j. k. u. v. r. o. h. m. (. d. b. g. 4. 8. 9. 2. 5. 0. ). O. ,. 1. 3. y. 7. P. M. L. V. -. S. A. 6. K. R. d l. t l
Ensimmäiset "letitetyt" viinerit. Pekaanipähkinä viinerit (16kpl). Leipomisen himo yllätti jälleen leipurin ja kovasti alkoi tekemään mieli tiettyä leivonnaista, mitä eräässä kahvilassa työskennellessäni oli valikoimassa
Kun viinerit leivotaan levystä on sopiva levyn paksuus ½ senttiä. Kohottaminen Viinerit kohotetaan viileässä paikassa, jotta rasva pysyisi taikinakerrosten välissä
Vadelmavanilja viinerit . Olipa komiat kelit viikonloppuna ja rullaluistelukausiki on korkattu. Isäntäki innostu moisesta touhusta, mukavahan se on yhessä luikkaroia
- Ota taikinalevyt sulamaan reilu 1/2 tuntia ennen leipomista niin, että ne ehtivät sulamaan kokonaan. 1/2 tuntia ennen leipomista niin, että ne ehtivät
Näin suklaapitkon ohjeen ensimmäisen kerran syyskuussa tällä englanninkielisellä sivulla. Pian resepti löysi kuitenkin tiensä myös suomalaiselle Soppa365-sivustolle
Kohota viinerit huoneenlämmössä. Jäähtyneet viinerit koristellaan sitruunasokerikuorrutuksella. 1/2 dl sokeria. 1/2 tl suolaa. Höylää voipalasta juustohöylällä voi lastuja ja levitä ne levylle niin, että 1/3 levyä jää tyhjäksi. Viinerit paistetaan 225 asteen lämmössä n. 1/2 dl sokeria. 1/2 tl suolaa
Ohjetta voi soveltaa käyttämällä mitä tahansa marja- tai hedelmäsosetta/hilloa/marmeladia. Itse tehdyt viinerit syntyvät helposti valmis voi-tai lehtitaikinalevyistä ja soseesta, hillosta tai marmeladista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.