Viinerit / kahdeksikkopullat
Valkotippuri
Valkotippuri
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • ½ l maitoa
  • 25 g tuorehiivaa
  • 1 rkl kardemummaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl sokeria
  • 12-13 dl vehnäjauhoja
  • 50 g pehmeää voita
  • 100-150 g voita
  • 1 muna voiteluun
  • vadelmamarmeladia
  • vaniljakreemiä
  • 10 min
  • 2-3 kertaa Jos taittelu jäi epäselväksi niin katsokaa hyvät kuvat tuolta Merjalta
  • cm
  • 1 osa jauhetta
  • 2 osaa vettä
  • 225 asteessa noin

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.