Suklaafudgen valmistus ei kestä edes viittä minuuttia ja raaka-aineitakin tarvii vaivaiset kolme. Kävin tutustumassa Karita Tykän uuteen ”Raakaa ja makeaa” -raakaherkku reseptikirjaan toissa viikolla
M. i. l. a. n. o. e. r. s. t. (. ". ò. g. d. k. u. v. h. m. ä. ). S. y. j. p. ö. ,. b. c. I. J. R. -. K. T. A. 1. /. 4. 2. V. N. C. 8. 0. 3. 6. H. 5. L. P. B. &. n l. d l. g r
kaikki aineet laitetaan yhtä aikaa kulhoon ja vatkataan 7 minuuttia. Mittaa kaikki aineet yhdellä kertaa kulhoon ja vatkaa joko sähkövatkaimella tai yleiskoneella 7 minuuttia. 7 minuutin kakku 5 munalla 5 munaa3,75 dl sokeria250 g voita1,9 dl vehnäjauhoja2,5 dl perunajauhoja3 tl leivinjauhetta1-2 tl vaniljasokeriaKaikki aineet yhteen, vatkataan 7 minuuttia
Aika tarkasti kaksi vuotta sitten Peggyn pieni punainen keittiö julkaisi ohjeen Igorin kanalle. Hänellä ei varmasti ollut aavistusta millainen hittiruoka siitä syntyy
Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa 25-30 minuuttia. Jos minun lempimustikkapiirakkaani kysytään, vastaus on ehdottomasti tämä allaoleva ohje
Paista pohjaa noin 12 minuuttia, kunnes se on saanut hieman väriä. Paista 30-35 minuuttia uunin keskitasolla, kunnes pinta ei enää kiillä ja täyte on "pysähtynyt". Keitä kermaa ja fariinisokeria kattilassa hiljalleen välillä sekoittaen noin 10 minuuttia
Paista uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes kypsiä. 20 minuuttia tai. Meillä on täällä hiihtoloma parhaillaan käynnissä ja vanhin poikani viettänyt siitä lähes puolet sängyn pohjalla
Kaada puolet taikinasta vuokaan ja paista 30-35 minuuttia. Kun otat pohjan uunista, anna sen jäähtyä 5 minuuttia vuoassa ja sen jälkeen irroita se ritilälle jäähtymään
15 minuuttia. Anna pullan nousta vielä 15 minuuttia. 20 minuuttia. Aijai, nyt on luvassa oikeasti melkoisen syntistä herkkua, nimittäin vaniljapullaa, jossa ei voita tai sokeria säästellä
Paista leipää 30 minuuttia, ota folio pois ja jatka paistamista vielä noin 15-20 minuuttia tai kunnes leipä on saanut hyvän paistovärin ja on pinnalta rapea
Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Kypsennä 225 asteessa noin 25 minuuttia. Hei, ihanaa ja mahdollisimman kivutonta Harvinaisten sairauksien päivää teille muille harvinaisille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.