Tällä hetkellä parasta kasvisruokaa omassa keittiössä ovat erilaiset pullat, pihvit ja letut, joihin kasviksia saa upotettua raasteina lähes huomaamatta
Kaiken tän kiireen ja tohinan keskellä halusin kuitenkin jakaa teille tän ihanan chia-vanukkaan ohjeen, jonka keksin oikeastaan ihan vahingossa, kun mietin miten voisin hyödyntää kauden parasta hedelmää eli persimonia
VALMISTUS. 1. Keitä ensin spagetti paketin ohjeen mukaan ja laita valumaan lävikköön. Suolan lisääminen kiehuvaan keitinveteen juuri ennen pastan lisäämistä tuo
Pannari on yleensä pahaa. Siinä on liikaa kohoumia ja kohoumat on yleensä vähän palanu. Tällä ohjeella tehdyn pannarin jälkeen jouduin tosin muuttaan mielipiteeni
Hyvää itsenäisyyspäivää. Marenkeja on tullut tehtyä usein ja hyvin monilla erilaisilla ohjeilla. Raaka-aineet ovat kaikissa pääosin samat, ainemäärät vain vaihtelevat
Olemme Herra Raadelman kanssa valmistaneet lukuisia kertoja pizzaa, monesti löytäneet mielestämme parhaat makuyhdistelmät ja sitten jossakin vaiheessa tympiintyneet viritelmiimme
Äitini väittää aina, ettei hän ole kovin kaksinen ruoanlaittaja. Olen erimieltä. On totta, ettei hän ole kovin innokas kokki, mutta kaikki mitä hän tekee on aina erittäin maukasta
Uunifetaa on nyt hehkutettu ruokablogeissa – eikä syyttä. Miten niin tavallisesta elintarvikkeesta voikin tulla hillittömän herkullista ihan vain kuumentamalla
Nyt tuli tehtyä kyllä kerrassaan erinomaista “peruspannaria”. Koostumus ja tuoksu olivat niin lähellä “aitoa”, että poikaystäväkin meni heti tunkemaan nenänsä kiinni uunista otettuun pannariin
Jaa tämä kirjoitus ⤵. Viime viikolla mun kroppa kaipasi lepoa, puhdistusta ja energiaa. Kaksi viikkoa kuumassa ilmastossa mausteisia ruokia nauttien onnistui nimittäin kohottamaan mun pittaa siihen malliin, että tutut (ja ne kaikista pahimmat) pittaoireilut alkoi nostaa taas päätään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.