Näissä on todella mehevä, hieman mantelinen pohja, päällä ihana vadelma-vaahtokarkkimousse ja kaiken kruunaa raikas tuulahdus tuoreista vadelmista koristeluna
Ei siitä mihinkään pääse, ruisleipä se on sitä parasta leipää. Olen kokeillut tehdä kotona monenlaisilla resepteillä ruisleipää mutta nyt voin sanoa että näistä tuli ihan parhaita
Suklaamousse on äidin herkkua. Sitä äiti haluaa aina jälkkäriksi kun tulee meille syömään. Suklaamoussessa on muutama tekovaihe jos se oikein haluaa tehdä, mutta vaikea se ei missään tapauksessa ole
makutomusokerilla, makupastoilla, pyreillä, erilaisilla karkkirouheilla, mm mariannerouheella, saa ihanat piparminttu marengit, salmiakilla, lakritsilla,ja millä vaan melkein, mikä on mielimakusi
Kermavaahto on taivaallista näiden kanssa kanelisokerin. kermavaahtoa ja kanelia ja sokeria/hilloa. Nauti vaikka kermavaahdon ja kanelin ja sokerin taikka hillon kera
Ja simppeli. On päiviä, jolloin syön päivälliseksi jotain suunniteltua. jotain missä aterian komponentit sopivat oikeasti yhteen, jotain jonka takia olen varta vasten käynyt kaupassa ostamassa tarvittavat raaka-aineet
Kanelilla maustetut vaniljaraaleivokset (n. ½ tl kanelia. ½ tl kanelia. 5 taatelia, joita olet liottanut noin puoli tuntia. 2,5 rkl mantelimaitoa. 2 tl kanelia. 5 taatelia
Toisen mukaan orjanainen olisi lisännyt vahingossa suklaata kakkutaikinaan ja kukaan ei ymmätänyt portugalia osaamattoman naisen selityksiä, joten kakku sai lempinimen "hullu kiistää", joka on nimen suora käännös
Tämä herkkukeksien resepti on unohtunut laittaa Sörsseleihin. Löysin reseptin viime kesänä selaillessani vanhoja Leivotaan-lehtiä (5/2015), kun etsin juhlatarjottavia viime syksyn juhliin
Nyt kun syksy alkaa tehdä tuloaan, teki mieli taas kaivaa lankakerä ja keskeneräinen työ esiin. Tällaiset tossut voisi olla myös mukava itsetehty joululahja, jos mieli tekee näpertää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.